Bumser som vejvisere

Picture

 

Reklame

Bumser som vejvisere

Jeg rydder op i min hjerne for tiden. Mindes gamle læresætninger og sunde vejvisere, der har hjulpet mig i livet.

Jeg havde helt glemt ansigtsdiagnose-værktøjet til at komme i balance. Gen-opdagede den en dag for ganske nyligt, hvor en følger af Ibbyheart havde skrevet en dejlig mail, hvori hun spørger mig til råds, bla om bumser og livsstil.

Jeg sendte den til hende sammen med mine forslag til livsstils-justeringer, jeg havde gode erfaringer med.

Imorges modtog jeg en mail fra hende. Den blev indledt med følgende ord:

“Ibber, er du vimmer, hvor har det gjort en forskel på min hud efter dine vejledninger. Jeg gik på apoteket og købte VICHY, som du anbefalede, og jeg har ikke drukket kaffe, ikke rørt sukker, ikke rørt mælkeprodukter, og jeg har spist sundt med meget grønt. Dine varme og styrkende ord gav mig modet og skubbet til at komme igang. Idag er det fire uger siden, jeg modtog din mail. Forskellen i min hud er meget synlig. Jeg har det langt bedre med mig selv. Du skrev jeg skulle turde være mig selv, og dine ord har sat sig fast i mig… etc etc”.

Tak for tillid

De af jer, der skriver til mig, og spørger mig til råds, ved alle godt, at jeg er materialist. I ved jeg ikke er læge, ikke er kosmetolog, ikke er journalist, ikke er makeupartist, ikke er frisør. Jeg er blogger og materialist…

En materialist, en førtidspensionist – EN BLOGGER – med et hav af erfaringer  og gode råd i bagagen, som jeg gerne deler ud af.

Jeg takker for jeres tillid.

OM BUMSER: (bedste råd iflg Ib)

  • UNDGÅ MÆLKEPRODUKTER
  • UNDGÅ sukker. Punktum.
  • Rengør din telefon hver dag inden du fører den op til ansigtet (hmrfff – bakterier!)
  • Brug desinfektionsmiddel og vask hænderne grundigt – hver dag (tænk over hvor ofte du rører dit ansigt) – især en bums

HVIS DU HAR BUMSER: (mange ofte eller få sjældent)

Har du bylder, bumser og talgknopper? Har du overvejet, om din hud prøver at vise dig noget? Huden er vores største organ. Huden sladrer. Den klassiske kinesiske ansigtsdiagnose er altså en rigtig fin lille vejviser.

Prøv at tyde hudens reaktioner som et sprog. Bumser, bylder, tørre pletter og andre tegn kan være vejvisere til at rette ind og rette op på nogle ubalancer.

Når først du har studeret ansigtet, derefter tegningen med indikationer for HVOR DER KAN VÆRE ubalancer, kan du rette ind og google lidt rundt og finde nogle eventuelle svar.

Jeg gør det ofte. Opdager så “hov forstoppelse og deraf hævelse under øjnene indikerer at jeg skal spise mere fiberrigt og drikke meget mere vand” eller bumser ved øjnene, ude i siden, “ups min milt er i underskud for energi, jeg må nurse den med sunde madvaner og C-vitamin” etc etc …

Erfaring

Mange års erfaring gør udslaget. Mange års brug af akupunktur og kinesisk medicin hjælper mig med at forstå min hud. Er det noget, du kunne tænke dig at prøve af derhjemme?

Jeg har igennem tiderne, givet ansigtsdiagnose-billedet videre til mange teenagere, for at lære dem at det OGSÅ, og især, betyder noget, hvad vi spiser, tænker og drikker i forhold til urenheder…

Bumser som vejvisere – prøv det.

BONUSINFO:

Jeg havde anbefalet den søde følger af ibbyheart at søge vejledning på apoteket i VICHY. Apotekeren var enig med mig og anbefalede udvalgte produkter fra VICHY’s Normaderm-serie til uren hud.

Bla min favorit: Hyaluspot, som er uundværlig herhjemme. Spørg om den på apoteket, næste gang i er på apoteket efter panodiler…

Har I teenagere, der er drenge, så synes jeg I skal tjekke serien SØN ud. Dén serie har jeg gode erfaringer med i min venne-klasse. 

 

7 Comments
  1. Hvordan skal ‘Sex’ forståes? Skal man have mere eller mindre sex, hvis der er urenheder i det område?

  2. Vil rigtigt gerne prøve, får kun bumser der hvor der står sex???? Får jeg så for lidt sex? Eller for meget eller forkert? Der skal da rettes op. 😀😀😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.