BVLGARI raffineret og forførende parfume

Annonce

BVLGARI raffineret og forførende parfume

Bvlgari for de frække – Magnolia Sensuel oser af frække drømme

I ved, at jeg er rose-nørd. Jeg elsker gode rosen-dufte, og i Splendida-serien findes ROSE ROSE parfumen, og den købte jeg sidste år – og jeg har brugt den op – SÅ glad var jeg for den. Jeg købte den på en ferie…

I Splendida serien fra Bvlgari findes der nu fire dufte; Jasmin Noir, Rose Rose, Iris D’or (som jeg gerne vil eje en dag) og det nyeste medlem; MAGNOLIA SENSUEL.

Duften er inspireret og opkaldt efter magnolia blomsten, som har en fantastisk intens og forførende duft. Dette er parfumen, der oser langt væk af frække drømme og hede nætter…

Magnolia Sensuel

Åbner sig med duften af mandarin og neroli – friskt og sødmefyldt citrus-like. Så kommer magnoliaen i spil i midternoten sammen med den altid labre orangeblomst.  Duften “slutter med” musk og vanilje samt altid frække patchouli. Vi kender alle duftnoterne – men det er sammensætningen af dem, der gør denne parfume særlig. Den er særlig;

FRÆK

FORFØRENDE

SEXET

CREMET

CHARMERENDE OG FRISK

Holdbar og holder af

Splendida serien er skabt for at hylde de mest ikoniske og holdbare blomster i parfume-historien. Med det nyeste medlem MAGNOLIA SENSUEL har Bvlgari’s ikoniske parfumør Jacques Cavallier skabt en feminin, selvsikker og sensuel parfume, der ikke er tung/vammel – men blot varm og fræk. Jeg er helt vild med den – og den røde flakon er så BRANDVARM og pæn.  Magnolia sensuel holder – og jeg holder af den. Jeg har fået sådan nogle lækre komplimenter, når jeg har båret den her i forårsvarmen/soldagene; “shit, du dufter herrelækkert” og “wauh missekat-sexy Ib” – to name a few…

Pris og hvor

Duften findes i 50 ml til kr 679 (køb evt når der er tilbud rundt omkring og spar 20-25 %). Find den i Illum, hos udvalgte kosmetologer og i Magasin (også online  – hvor den lige nu findes minus 20%).

Opsummering

En frisk og forførende parfume, der dufter eksklusivt og godt kan ose af I SO HOT – kiss me. Jeg kan bærer den, kan du? tihi <3

13 Comments
 1. Åhhh jeg elsker Jasmin Noir (og når jeg har den på, siger mine børn “Uhm, du dufter af MOR”). Men jeg skal da ha’ næsen i den her 🙂

 2. Yeaaa jeg vil ELSKE at påføre mig FRÆK

  FORFØRENDE

  SEXET

  CREMET

  CHARMERENDE OG FRISK duft 😉😘🌹🌹🌹

 3. ONLY for ME <3 <3 Love Love Love i denne her dejlig tid med masser af solskin så passer den perfekt <3

 4. Det ville jeg rigtig gerne vinde og præcis den er bare så lækker 💜 💜 💜 mange sommer hilsner og jeg krydser alt hvad krydses kan👍

 5. Uhm mums hvor ser blvgari bare altid mega lækker og eksklusiv ud😍 Den vil jeg elske at prøve ☀️🤞🌺

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>