Carven parfume i Danmark

Carven parfume i Danmark

Min mormor havde altid en flaske Ma Griff stående. Kan I huske den? Det er skam en parfume, der stadig findes, og stadig er populær. Jeg glemmer aldrig duften af Ma Griff.

Da vi var til event med Carven, og jeg duftede til Ma Griff, fik jeg savne-tårer i øjnene; jeg ville have min mormor tilbage…

Der er intet mormor over Carven idag. Hele huset har fået et løft ind i den moderne verden, og de parfumer, der idag flankerer Ma Griff er innovative, tidløse, moderne, franske og feminine, finurlige og fine. Der er een af Carven’s parfumer, der passer DIG. Jeg er så glad for, at vi kan få dem i DK idag.

Oplagt julegav-idé til dem, der elsker tidløse dufte; find en af Carven’s parfumer. Jeg vil anbefale Ma Griff,  Carven le parfum eller l’eau de toilette.

Carven forhandles bla i Magasin og i udvalgte Matas-butikker (også online)

Carven – et modehus – grundlagt i 1946

Madame Carven de Tommaso (huset opkaldt efter en sammentrækning af hendes fornavn og hendes tantes efternavn BoyriVEN). Ma Griffe er opkaldt efter hendes første grønne og hvid-stribede kollektion (Madame var påklæderske/designer). Madame Carven var en sej kvinde med udlængsel, der blev indfriet med rejser over hele verden, hvor hun fandt inspiration til de fine uniformer, kreationer og parfumer. Idag arbejder den unge designer Guillaume Henry, som modehusets haute couture kreatør.

Min Carven favorit

Jeg har to favoritter; absolu-udgaven og l’eau de toiletten. I skal finde dem ude i butikkerne, for de SKAL prøves. Jeg ved, at I vil elske det univers, som Carven tilbyder.

Jeg ønsker mig Carven L’Absolu edt spray i julegave. Dén parfume gik i mine hjerteceller i min krop – helt ind, og så sørger jeg for at finde Ma Griff (og mormor) i alle butikker, der har Carven – a trip down memory lane and my past…

Priserne

Priserne er til at forstå; 100 ml koster enten 645 eller 695 og en 30 ml 395 eller 345 – en 50 ml kr 545 eller 495. Det er gode priser.

Til Herrer

Carven har også parfumer til vores mænd. Må jeg anbefale L’eau Intense? Det var min favorit af de tre, vi fik præsenteret. Tror Jan vil elske den? Jeg må ind og finde en prøve i byen…

 Collection Voyage

Carven har skabt en serie bestående af syv parfumer, der koster kr 1200 for 100 ml. Det er sanselige parfumer med noter fra HELE VERDEN – essensen af at rejse. De skal opleves. Dem skal I også ud og finde ude i livet. Jeg sætter min favorit af de syv ind herunder – med link

Sjov info; Madame Carven har kreeret uniformer til bla SAS og Air France.

Noterne

I de omtalte parfumer her er der de mest vidunderlige noter, hermed nogle af dem;

I Absolu; mandarin, ylang ylang, jasmin, tuberose, iris, patchouli sensuel, varm og sanselig

I L’eau de toilette; ærteblomst, pæon, blåregn, sandeltræ feminin, koket og mild

I Ma Griffe; bergamotte, jasmin, rose, vetiver, moskus tidløs og klassisk

I Paris Florence; cypres, solbær, sandeltræ, cedertræ, myrra – varm, sensuel, eventyrlig

I Le Parfum; mandarinblomst, ylang ylang, jasmin, sandeltræ, osmanthus rund, stor, forførrende, elegant og moderne

I L’eau Intense: ingefær, kardemomme, mynte, citron – frisk, forførrende og fyrig

Det var Carven venner. Der findes også Carven tøj og tasker i Dk. Jeg holder mig til parfume-linjen, for min krop er lidt for stor til de fine franske størrelser, men ikke spor for stor til parfumerne <3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>