Cattier og rosa ler


Sponsoreret* (sendt til test)

Cattier og rosa ler

– Cattier leger med rosa ler – og de er eksperter

Cattier er en fransk, økologisk serie. Jeg er vild med mange af deres produkter. Senest har Jan og jeg haft deres håndsæbe og tandpasta, som jeg køber hos GreenSkin på Gl.Kongevej. Jeg har fået deres nye Rosa Ler-serie tilsendt til test, og jeg har leget med den…

Det er en serie til sart hud, en serie der på magisk og ØKOLOGISK vis, beroliger og lindrer, når huden er sart. En serie I skal tjekke ud, hvis I vil have økologi og effekt, når huden er sensibel. Serien fås hos udvalgte helsebutikker, bla der hvor jeg shopper en hel del.

Rosa ler

Rosa ler er anvendt siden antikken. Rosa ler er fyldt med gavnlige mineraler og sporstoffer for såvel hud som hår. Rosa ler er beroligende og blødgørende samt reducerer rødlige pletter.

I serien er der lanceret fire produkter;

SMOOTHING MICELLAR GEL kr 99

Smoothing Micellar gel bruges direkte på huden, og er rigtig god til sart hud, der eks.vis ikke tåler vand. Fjernes med en vatronel. Gelekonsistens og kølende. Rar at arbejde med. Drøj og dejlig. Varm anbefaling herfra. Selvom min hud ikke er sart, er jeg vild med denne her. Svag lyserød gele-konsistens. Indeholder bla rosenvand og brune hørfrø.

Tip: Husk Cattier også laver en vidunderlig rensevand – med rosenekstrakt til kr 99

GENTLE SOOTHING SERUM kr 199

En vidunderlig, lyserød serum, der har stor effekt på rødme. Åh, den føles så dejlig på huden. God pris for en fantastisk serum. Indeholder også hørfrø, rosa ler en rødalge-ekstrakt, der stimulerer hyaluron-syntesen. Er I til økologi, og har let til rødme, så vil jeg anbefale jer denne serum. Let lyserød gel/creme-konsistens.

SOOTHING DAY CREAM kr 189

SOOTHING DAY CREAM med pumpe og rosa ler. Tilsat boghvede, der beskytter huden mod stressfaktorer udefra. Lyserød cremekonsistens – let og delikat – og meget drøj. 

COMFORTING SLEEPING CREAM kr 209

Cattier Comforting SleepingCream er en fugtgivende natcreme baseret på rosa ler og Kombu alger. Den er egnet til alle hudtyper, men særligt velegnet til sart hud. Også god til ung hud, der har brug for ro til natten!. Jeg har set den virke på ung hud. Fantastisk.

OM SERIEN GENERELT;

  • indeholder ingredienser som;
  • rosa ler, der er rig på mineraler og sporelementer – og virker beroligende
  • defensil-plus (fra solbær, tropisk frugt og solsikke) som styrker hudens barrire og fugtniveu samt lindrer og mindsker inflammation.
  • økologisk rosenvand, der fugter og virker lindrende samt har anti-oxidante egenskaber
  • røde alger, der er revitaliserende for huden
  • brune hørfra
  • boghvede
  • Bioécolia et sukkerstof, der bevarer hudens mikrobiom

Cattier til sart hud

Sensitiv hud, sart hud, problemhud; kært barn har mange navne. Måske I lige leder efter noget nyt til jeres hud, noget økologisk, der er delikat, og IKKE ER FOR DYRT. Så synes jeg, at I skal finde Cattier’s rosa ler-serie. Prøv eet af produkterne til at starte med, find et sted, der giver prøver med hjem, mærk og prøv jer frem. Tænk, hvis denne serie lige er noget for jer.

Serien er 100% vegansk.

Alle hudtyper kan blive sarte. Også min tørre hud kan blive sart. Den kan blive stresset. Jeg har MÆRKET TYDELIG POSITIV EFFEKT med denne serie på min hud. Især er natcremen og serum lige noget for min hud, men jeg har også stor glæde ved dagcremen og rens. Cattier’s produkter er fremragende – især til prisen, og effekten ved brug af disse fire, har været mærkbar og anbefalelsesværdig. Rosa ler er sagen…

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>