Ciaté ICE CREAM VAN

Skærmbillede 2015-03-28 kl. 17.55.58

Ciaté ICE CREAM VAN Fem små neglelakker med små klistermærker

Hvis der er et mærke, der er dygtigt til at skabe hype om sine lakker – så er det Chanel! Denne sæson er det den changerende farve 645 Paradisio, som alle taler om. Til 190 kr. Den sælges ikke online, men kan købes i Matas og Magasin.

Så er der altid hype om de søde Ciaté mini-lakker. Jeg har været så heldig at få fingrene i det nyeste sæt; Ciaté ICE CREAM VAN.

Heldigvis elsker jeg Ciaté-lakkerne mere end Chanel-lakkerne. Der er netop nu (lige til at bestille online HER) kommet den fineste lille pakke, der hedder ICE CREAM VAN med pasteller og sjove stickers. Jeg sagde til PR-damen, “ej, I am too old for this”. Det sys’ hun egentlig også, men da jeg fik dem set, kunne jeg ikke lade være med at lege. Jeg har den lyse muldvarp på tæerne. I love it. Idag har jeg leget med alle farverne og klistermærkerne. Det har været så skægt.Se billederne.

En haj til stickers bliver jeg aldrig, men åh hvor jeg har haft det sjovt med at lege med dem.

Mintgrøn Pistachi-ohh-lala

Lyselilla Double Bubblegum

Lysmuldvarp  Iced Frappe

Lysorange Make it butter fudge

Lyserød Wham Bam Strawberry Jam

Det er så sødt et forårs-sæt. Rigtig genial til konfirmanderne eller modige pastel-forårskåde voksne.

Fem små lakker for kr 195 er altså en fed pris for sjov, leg og forår.

Ciaté fås også hos udvalgte Matas butikker og HER

Stor indhold 13,5 ml Mini indhold 5 ml

Lige nu er der også DE HER som nyheder i handlen, de er så skønne.

Skærmbillede 2015-03-28 kl. 17.57.08

Skærmbillede 2015-03-28 kl. 17.56.32

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.