Jurlique med et citronpar, der løfter humøret 

Sponsoreret

Jurlique med et citronpar der løfter humøret 

I ved godt, at jeg er glad for Jurlique. I ved, at det bedste ved vinteren er, at jeg skal bruge min yndlings fede creme fra Jurlique, den bedste der findes til min vinterhud – simpelthen.

Gode Jurlique har netop lanceret en ny bodyrange af bodylotions og bodyshampoo’s.

Kun det bedste fra naturen

De nye lækre shower gels og bodylotions indeholder rene, økologiske ingredienser. Shower gels der renser naturligt samt body lotions der genopfrisker huden, samtidig med at de er fri for “frække” ingredienser.
Det nye sortiment har været lang tid undervejs, før det var helt perfekt. Det er det nu.

Citrus

Jeg har fået tilsendt et sæt citrus, og det er jeg glad for, at valget faldt på, for jeg har i forvejen altid købt citron eller lavendel-bodyserien.

Jeg gik igang med at bruge dem fra day 1, og de er så lækre. Åh, pumpen er god at bruge, produkterne dufter vidunderligt, skummet i badegeléen er drøj og lækker, og bodylotionen er rig, nærende og samtidig let.

Hele serien

I serien findes;

Restoring Shower Gel Lemon, Geranium & Clary Sage

Softening Rose

Refreshing Citrus

Calming Lavender 

Shower gel koster kr 230 for 300 ml 

Bodylotion koster kr 335 for 300 ml 

Et par til dig selv, en ven, din mor, til julegaver eller

Det er lækkert, når en bodyshampoo matcher en bodylotion. Det synes jeg. Jeg behøver det ikke, men det er en luksus, jeg ofte under mig selv. I gave, synes jeg, det er så lækkert, at få et helt sæt, der matcher, til kroppen. Det er som en slags flødeskum med jordbær på toppen – super sprødt og rart – nærmest lykkeligt. Se de fire par på Jurlique’s dk hjemmeside. De er så lækre.

I kender det; vi går i bad, citronduften spreder sig i rummet ved påførsel af shower gel på huden. Vandet slukkes, et håndklæde arbejder hårdt, og duften forsvinder lidt efter lidt. MEN SÅ, pumpes der bodylotion ud i håndfladen, og der sendes citrusnoter op i tuden – i hjernen – på kroppen, og alt går op i en højere enhed. Vi bliver komplette. Ha ha I forstår mig…

Citron, lavendel, rose eller geranium

Næste gang vil jeg prøve den nye med geranium, for jeg elsker geranium. Snus til dem, når I møder dem derude, og shopper I online, så gå efter den duft, der taler til jer – I har brug for. Opløftende, afbalancerende, beroligende eller harmoniserende. Køb dem, hvis I ser dem på tilbud, for det er da lige over 500 kroner for et sæt, men venner; det er det hele værd, at forkæle sig selv med økologiske produkter, der gør en forskel for såvel sjæl som krop. Læs med hos Jurlique Danmark på Facebook. Der er altid good news at hente (not fake news høhø)…

#jurlique #detbedstefranaturen #australien #jurliquedk

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>