Citygirl med krykke – på tur med Lise G

Reklame

Citygirl med krykke – på tur med Lise Grosmann

Livet levet ude i det pulserende liv, har konsekvenser. Jeg ved det, og jeg gør det – alligevel. Jeg lever ude i dét liv – engang imellem, og jeg elsker det.

Idag har jeg været vild. Jeg har været vovet og fræk. Jeg har nemlig været på tur med Lise G. Vi skulle (og ville gerne) besøge nogle PR-bureau’er, som vi har misset mødet med (enten pga sygdom eller travlhed). Nu var det tid til et visit, for en update på nyheder og nye tendenser…

Vi kørte in to the city kl 10 – og var først hjemme kl 16. Vi nåede at besøge tre dejlige bureauer, og vi blev taget godt imod alle tre steder.

Med Lise

Lise Grosmann og jeg har det rigtig dejligt sammen. På et helt særligt niveau – på såvel et sjæleligt- og intellektuelt plan, forstår vi hinanden. Vi har begge en passion for branchen, og vi elsker hunde, natur og ORD…

Lise er en lise at være sammen med, derfor er der en dobbelt betydning i “på tur med Lise”. For det er en lise, at være på tur med Lise. Vi er gode til at være sammen, og vi ved begge, hvad det kræver af OS, at give den hele armen een dag. Vi gør det gerne begge to, og vi nyder det intenst.

julegaveønske – disse visdomshttps://crystallab.com/product/whole-woman-visdomskort/-kort
Heldigvis har jeg Handicap-P-kort, så Lise kunne parkerer tæt på stederne, så jeg ikke skulle VRALTE alt for langt.
jeg forelskede mig i Miller Harris LOST IN THE CITY-parfumen idag. Jeg ved ikke om titlen betød mere end blot et navn…

Parfumer, Jurlique, krystaller, Paula’s Choice etc

Vi har mødt så mange dejlige brands og mennesker idag. Vi snakkede meget om de forskellige brands – og vi talte om ingredienser og tendenser. Der var kage og kaffe, te og mandler… Det var så herligt.

Kan allerede nu bestilles på UDENPARFUME.DK https://udenparfume.dk/products/clinical-1-retinol-treatment?variant=43781896516

Når nogen af dem kommenterede på min medbragte krykke, sagde jeg med et smil “knæ-problemer og en operation”. Det er jo ikke løgn, og jeg har det bedst, hvis sclerose slet ikke nævnes, når jeg er ude i “livet in the city”. Så på den måde kan knæ-operationen, da bruges til noget “positivt”…

Anyway, jeg har haft en vidunderlig dag med Lise på tur, og jeg har mødt rare og søde mennesker. Jeg er smadret, bashed, træt, udkørt, mast, øm – men allermest er jeg taknemmelig for, at der findes nogen derude som Lise og andre, der synes, at jeg er ok rar at være sammen med – på trods af “mit frække knæ”…

God aften kære venner – og husk at holde øje med Paula’s Choice (det er nyt og spændende – i DK – med en god historie bag), tjek Crystal Lab (hjemmeside med spændende ENERGIER) ud, hold øje med nyhederne fra Jurlique (de skønne Facemist’s bla), Dermalogica’s nyheder, Miller Harris-parfumer etc etc …

Jeg lover, at jeg holder jer opdateret – så godt som jeg kan – på nyheder og status i mit liv – med can and “can not“. Det seneste can not har de konsekvenser, som jeg nævnte i indledningen, nemlig at dagen idag har MAST MIG, så jeg må aflyse en event, jeg havde glædet mig til imorgen, men jeg kan hverken fysisk eller psykisk nå frem til Impression Pr imorgen (selvom det er hos nogle af mine yndlings i branchen – så jeg har allerede aflyst – PIV).

Jeg har et godt liv. Jeg er taknemmelig. Tak for turen Lise. Jeg knuselsker dig fan’me. Husk at følge Lise Grosmann. Hun skriver og fortæller med en ypperlighed sjældent set i vores branche.

Ibbe

4 Comments
 1. Kæreste Ibbe,
  ‘Reklame’ skriver du, jeg sidder da her og føler, at det er en mere end almindelig kærlig ‘reklame’ for mig. Jeg er rørt, jeg er umådelig taknemlig – og glad selvfølgelig. Og som dig træt ind til knoglerne lige nu. Men vi kommer tilbage vi to, vi er ustoppelige med det i livet, vi holder af og ind imellem elsker.
  Det har været en helt igennem vidunderlig dag. Jeg holder umådelig meget af at være sammen med dig. Næste gang skal vi nå at sidde et smukt sted med vores mellemmad og tår kaffe og bare nyde. Stille eller snakkende. For det er det gode ved os to, vi har den ømhed for hinanden, at vi aldrig er hektiske. DU er en lise at være sammen med <3
  Kan du kramme din Jan og sige tak for det ingefærshot, det holdt mig kørende hele vejen hjem gennem bilkøerne til Odsherred. Og når nu du krammer ham, så kan du lige bede ham kramme dig fra mig.
  Jeg håber, vi snart ses igen derude i vores i dobbelt forstand skønne liv.
  Tak for alle dine kærlige ord.
  Knus fra mig
  Lise

 2. Det lyder som en skøn dag I har haft. Jeg er osse vild med Lise, selvom jeg “kun” kender hende på skrift <3 God hviledag :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>