CK one summer 2018

Ck One Summer 2018 edition

Reklame

Calvin Klein CK One Summer 2018 Eau de Toilette Spray 100 ml

Jan og jeg har noget med Ck one summer-udgaverne. Vi skal have dem – også i år. Den fra 2017 købte vi kun en af. Den var god, men den var ikke fantastisk. Jeg fik den ikke sendt til test, så vi købte den i Matas, da de havde noget tilbuds-halløj. Jan endte med at bruge 2017-udgaven – helt selv – og helt op.

I år købte vi Ck one summer, da vi havde fået en prøve i vores lokale Matas. Vi har også købt en extra i lufthavnen. I år er den nemlig god til os begge to – haps. Har I duftet til den???

Jeg mener godt, eller jeg mener netop – at DET ER NU, vi skal bruge vores sommer-parfumer, hvor sensommeren er sat ind, og parfumerne kan minde os om, den tid der var – og den sidste sommertid, der kommer – i år..

Hvordan har I det med det???

Ck one summer 2018

Årest CK One sommerduft fra Calvin Klein er dedikeret til den smukke blå himmel – just look at it. Det er igen i år en frisk og let parfume, der kan bruges af både mænd og kvinder. 2018-udgaven af Ck one summer byder på duftnoter af lemon og lime, et twist af mojito toppet med lidt ananas. Bundnoten er de varmere noter fra kokosmælk og træ, der giver os en fabelagtig og særlig sommerduft, som man (både kvinde og mand) bliver glad af at bruge…

Pyntet med de medfølgende klistermærker
Klistermærkerne gemmer sig på bagsiden

Klistermærker

“Coveret” (emballagen) ligner næsten en Iphone-mobil-æske. Bagpå er der nogle klistermærker – som en gimmick – så man kan pynte flakonen. Jan synes, at det er noget pjat, men jeg elskede det. Jeg kan godt lide lidt nyt – og anderledes. Jan er mere til det klassiske – men jeg vandt muhahaha. Derfor er vores fælles Ck one summer 2018 godt pyntet til med klistermærker.

Prisen

Prisen er for 100 ml kr 395. Hold øje med tilbud – og når den bliver sat ned (for det bliver de ofte, når de er spec.editions, hvis de ikke er blevet solgt).

Sensommer-kys fra Ibbe (og Jan the man, der idag har Amber på på arbejde, så snif løs til ham, hvis I møder ham ude i livet. Skal nok tippe, når han har Ck one Summer 2018 på)…

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>