Clarins’ blå fugtserie Hydra-Essentiel, forbedret

Clarins’ blå fugtserie Hydra-Essentiel,

Hydraquench, Creme Désaltérante, den blå der fugter, den der serum, der fugtbooster, den blå Clarins-creme, der mætter huden med fugt… Kært barn har mange navne, nu hedder hele serien HYDRA-ESSENTIEL – og er simpelthen bare blevet forbedret – toptunet – yderligere fantastisk…

Hydra-Essentiel

Uanset vejr er vores bevægelse fra et “miljø” til et andet årsag til skift i temperatur og luftfugtighed. F.eks. når vi går fra “indenfor” til ud i bilen, rejser med offentlig transport, handler ind i butikker med aircondition eller efter en tur i fitnesscentret. Vi er udsat for op imod 17 forskellige “klimachok” på en ganske almindelig dag – og det samme er vores hud. Resultatet er ofte en tør, stram og trist hud…

Livets blad

Med ekstrakt fra økologisk Kalanchoe – også kendt som ”Livets Blad” beskytter den nye Hydra-Essentiel huden mod de daglige klimachok og gennemfugter hudens overflade. Hydra-Essentiel stimulerer hudens fugtboostere hele dagen.

Serien er god til dem, der ønsker god, gedigen pleje, der sørger for det mest essentielle; FUGT. Huden får det basale, og den takker ved at være dejlig blød og have en god glød. BUM.

Fire cremer og en super serum

Der findes fire cremer i serien til forskellige hudtyper – og også i forskellige konsistenser (bla en gel – mums). Pris pr. creme kr 395:

Clarins Hydra-Essentiel All Skin Types 50 ml

Clarins Hydra-Essentiel Spf15 Cream Normal To Dry (min sommerfavorit)

Clarins Hydra-Essentiel Cooling Gel normal to combination 

Clarins Hydra-Essentiel Rich Cream Very Dry Skin (min vinterfavorit).

ogn e serum – Hydra-Essentiel intensive bi-phase serum; nemlig en fugtgivende serum til alle hudtyper. Udglatter fine tørhedslinier og efterlader huden blød, frisk, behagelig og strålende.

BRUG: Varmes godt op i håndfladerne (er vandig og nem at varme op) og påføres med lette tryk over ansigt og hals morgen og aften.

Pris for serum kr 455.

Nøgleingredienser i hele serien: Hyaluronsyre og Katafray-ekstrakt.

Ibbe synes

Jeg synes, at vil I have en god fugtcreme med resultat, der både kan bruges morgen og aften, så hop ud i en Hydra Essentiel-creme. Er I til en god serum, der giver god fugtpleje, så prøv Bi-phase. Gå i Matas eller Magasin og få et par prøver (hvis I altså er på udkig efter ny cremepleje). Duft den derhjemme, mærk den på huden, føl om den er lige den creme I står og mangler, så gå tilbage og køb den hos dem, der gav jer prøven…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.