Clarins Milk Shake Collection

Reklame

Clarins Milk Shake Collection

I har allerede spottet looket i butikkerne. Vi spottede det før det kom til Danmark. Kan I huske det? Vi blev forelskede ved første blik. Nogle af jer har allerede købt produkter i looket, og nogle har ventet til jeg lige kunne sammefatte for jer, hvad der er i look’et. Det gør jeg nu.

Det er innovativ makeup med FERSKENTRÆSMÆLK. Ja produkterne dufter af fersken, og enten vil I elske det, eller også vil I tænke “det er ikke lige mig” (som Berit, der prøvede efter hun havde set mig bruge Milky Boost på IG, men som hun derefter sagde “jeg prøvede, men jeg bliver ved Detox Bb, som du i sin tid anbefalede mig”.)

Gå ind i butikkerne og prøv produkterne. Lad mig høre jeres feedback <3

Blush JOLI ROUGE

Ja de er musthaves – begge to. Jeg ved, I falder for emballagen først og så når farven åbnes og I prøver dem på, så tror jeg it’s a given, at I skal have i hvert fald en af dem. Jeg elsker begge farver – men allermest MILKY PEACH (den ferskenfarvede). Der er to farver med den smarte emballage; farve 07 Milky Peach og farve 08 Milky Strawberry. Pris kr 300 – og kender I ikke Clarins’ blush, så er her en oplagt mulighed for at prøve dem af. Pris kr 300 for en blush to light up springtime – og at foråret er på vej…

Lip Milky Mousse & Milky Boost

Her har vi produkterne med ferskentræsmælk, der dufter herligt. Der er tale om et læbeprodukt og en foundation.

Lip Milky Mousse er seks læbestifter, der tørrer op på læberne, holder godt – og er let farvede. De kan intensiveres i farve alt efter, hvor meget I kommer på. Jeg påfører med klør fem, og andre med den fine applikator, der medføler (blød svamp på tuben). Farverne er Milky Strawberry, Milky Peach, Milky Pink, Milky Tea Rose, Milky Rosewood og Milky Nude. Jeg elsker alle farverne, men foretrækker klart “jordbær og te rose”.

HOLDBARE – BLØDE – BEHAGELIGE – RARE AT BÆRE PÅ – FLOTTE FARVER – VELDUFTENDE – NATURLIGE <3

Prisen er kr 170 pr stk

Milky Boost foundation er (som I kender andre farvede “tryllefarvede dagcremer eksvis Vitazing) først hvid og mælket og så trylles den ved påføring om til foundation. Den findes i fem toner. Jeg bruger tone 3 (og fik farve 4 med også til sommerbrug). Farverne er Milky Cream, Milky Nude, Milky Cashew, Milky Auburn og Milky Sandalwood. Milky Boost skal påføres blidt og med tålmodighed. Den bliver så flot på, hvis den arbejdes på med nænsomhed og ikke for meget gnubben (så nulrer den). Pris kr 300

Fås online og i de fysiske butikker i Matas bla – og i Magasin og Salling.

Milky Boost er i plastemballage (skal ligne små mælkeflasker) og indeholder 50 ml. Formlen fugter huden minimum 8 timer. Den er meget drøj i brug.

Min dejlige mascara fra Clarins med peptider

Øjenskyggerne

Vi kender Ombre Satin, Der er nu to nye farver (der blliver i sortimentet). En ferskenfarve med shine og en brunlig med shine. Når de sidder på, SÅ SIDDER DE PÅ. De er (som I ved) nemme at arbejde med, og kan påføres med fingre og pensler. Jeg kommer altid den på med klør fem.

Pris kr 170. Brun: Glossy brown og Fersken: Glossy Coral

I kan se farverne på min håndryg

Om denne collection

Clarins byder foråret velkommen med den nye Milk Shakemakeup-kollektion, der er fyldt med smukke forårsfarver i lækre, lette konsistenser.

Med inspiration fra mælkens ultralette konsistens og de nærende og blødgørende egenskaber fra fersken, har Clarins skabt en magisk foundation og læbepleje blød som flødeskum baseret på ferskenmælk. Derudover byder kollektionen på både øjenskygger og blushes i nye, blide ”milkshake”-nuancer.

Jeg håber, at I får lyst til at se nærmere på sagerne og fiser afsted ud i butikkerne.

Møs og happy spring fra Ibbe (alle produkterne er på disk NU)

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.