Clarins vandfarver til læberne

 

Reklame

Clarins vandfarver til læberne

Sådan mødte disse fire fine Clarins læbesager mine læber. De kildede virkelig på mine læber – ved påføring. Jeg havde et lille attak med føleforstyrrelser, da de ankom med posten, og jeg fik grineflip og tårer i øjnene, når jeg testede dem.

Sådan er det ikke mere. Nu er de mine venner, der giver et naturligt look – på en anderledes måde. Jeg synes, at de er sjove at bruge, og jeg har vist jer – hen over sommeren i div. videoer, hvor ofte jeg har brugt dem. Mange af jer har kastet jer ud i Water Lip Stain-brug, og langt de fleste af jer er blevet fans (enkelte synes, at det er for mærkeligt at bruge vand på læberne, og holder jer til læbestifter)…

Water Lip Stain

Water Lip Stain giver med sin særlige vandige konsistens en let og transparent farve til læberne, som ved flere påføringer/lag kan bygges op til et mere intenst look. Penslen gør den nem og præcis at påføre, og farven er med sin ‘tattoo-agtige effekt kyssesikker og holder godt.
Den findes derude i butikkerne til kr 155 i fire flotte farver.

Prøv dem ude i butikkerne – når I spotter dem. De er så skønne og særlige.

Farve 01 ROSE er min favorit <3

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>