Clinique jelly 24 timers fugt

DDHJ

Reklame

Clinique Jelly 24 timers fugt

Alle hudpleje-glade kender til – har højst sandsynligt også prøvet – Clinique’s 3-trins-system. På et eller andet tidspunkt i livet – nu ? – har vi haft fingrene i en DDML (den gule creme) – eller en Clarifying Lotion og en Clinique sæbe – fast eller flydende.

Kan I huske som Clinique så ud fra start? Sådan her med en “computer” der “bestemte” hudtypen – og dermed hvilken Clarifying lotion, vi skulle benytte…

I år er det 50 år siden Clinique så “hyldernes lys”. Wauh, hvor har de været dygtige til at få os til at rense vores hud grundigt og derefter mætte huden med fugt – for tilsidst at putte yderligere pleje og beskyttelse på vores hud (og så makeup…)

Vi har hørt efter. Vi har fattet betydningen af at fjerne de døde hudceller, fugte huden, beskytte huden…

TAK Clinique.

Nu har de lanceret en JELLY

Den går ind i sortimentet, som en superfugter (en fugt-grunder inden anden creme/serum-hudpleje). Det er 24-timers fugt med Clean Shield Technology, der bevarer alt det gode — som fugt — og beskytter mod alt det dårlige som UV-lys, det blå lys og forurening.

Priserne:

125 ml kr 365

50 ml kr 195


Gode ingredienser

  • Clean Shield Technology indeholder en sammensætning af solsikkefrø-, byg- og agurkeekstrakt, der bla styrker hudens fugtbarriere og elasticitet
  • Hyaluronsyre, der fungerer som en naturlig fugtmagnet

Cliniqueeksperter kan anbefale DIG den helt rette 

Om du er til gel, jelly eller creme kan du få hjælp til at få tydet hos Clinique-personale og andre veluddannede Clinique-kyndige i det ganske danske land.

Om jelly-udgaven kan jeg sige følgende, efter at have testet den en periode;

  • huden ser mere plump ud ved daglig brug morgen og aften – lige efter grundig rens
  • DDHJ mætter huden på en skøn måde med sin jelly-konsistens
  • jelly trænger hurtigt ind i huden
  • den oliefrie formel, glider let over huden og gør huden klar til mere pleje fra såvel serum som cremer
  • min hud føles så “sund” og godt gennemfugtet

En reminder om at gå tilbage

Jeg har nydt at gå tilbage “i tiden” og huske ALT dét Clinique har lært mig. Måske har du også lyst til at “gå tilbage”? Prøve en gang mere – med Clinique’s rensesystem og plejesystem – måske også makeuppen? Jeg fandt alle mine “gamle” Clinique-produkter frem, mens jeg har testet, og husker igen, hvorfor min hud finder Clinique’s produkter rigtig gode – periodevis (for jeg kan ikke undvære alt mit hippie-øko-andet ind imellem). Nogle der har allergi for parfume bla, har stor glæde af at bruge Clinique altid. Sådan er vi forskellige. Nogle gange kører Clinique-forhandlere med tilbud på Clinique’s 3-trins-system, og der køber jeg altid til lager.

I kan opsøge en Clinique-forhandler og få en “tilstands-rapport” på jeres hud. I behøves ikke købe noget. Det er gratis, men så kan I få hjælp til at udbedre eventuelle problemer med huden.

Må jeg anbefale jer at gøre det? Så kan I også få en prøve på den nye DDHJ, når I er derinde. Jeg synes, at I skal gøre det. Hils fra Ib, når I kommer derind. Jeg kender nogle af Clinique’s sødeste personale – og jeg ved, at de vil tage godt imod jer.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>