CND CRAFT CULTURE COLLECTION 2016 Efterårskollektionen

 

pic5

CND™ CRAFT CULTURE COLLECTION 2016 Efterårskollektionen

CND™ efterårskollektionen, CRAFT CULTURE, fremhæver skønheden i jordfarvernes varme og gyldne nuancer. Håndlavede kunstværker er inspirationskilden til kollektionen med dens unikke farvepalet, der afspejler varme og efterår.

”Denne sæson fremhæver det rødlige, smoky orange, dybrøde nuancer og vejrbidte blå nuancer den unikke karakter, der kendetegner specialfremstillede varer. Disse rustikke farver giver CRAFT CULTURE kollektionen en rig dybde og tidløs stil.” siger CND™ medstifter og Style Director Jan Arnold

CND VINYLUX™ WEEKLY POLISH – Hjemmelakering med op til 7 dages holdbarhed

Skift CRAFT CULTURE-lakkerne  (manicure eller pedicure) hver uge med de rustikke farver i VINYLUX™ Weekly Polish:

(i rækkefølge fra venstre mod højre – se foto øverst)

Oxblood, 2 Patina Buckle , 3 Brick Knit, 4 Leather Satchel, 5 Denim Patch, 6 Hand Fired, 7 Brass Button og 8 Fern Flannel- (de to jeg har fremhævet har jeg fået sendt til test, og de er så smukke – en rigtig okseblodsrød og en “drømme-hologramfarve” – I har set mig bruge dem på FB).

OM VINYLUX: Den prisbelønnede innovation fra CND™ VINYLUX™ Weekly Polish, er et 7 dages laksystem, der forener mode og teknologi med hurtig applicering, 7 dages holdbarhed med indbygget base coat, 8,5 minuts total tørretid og nem fjernelse (med mindre der er glimmer i lakken). ”7-Free” – ingen toluene, kamfer, formaldehyd, phtalater (DBP), formaldehydresin, xylene og MEK.

Husk altid den geniale top coat.

VINYLUX™ Weekly Polish koster 125 kr.
VINYLUX™ Weekly Top Coast koster 125 kr (jeg køber dem på tilbud, når der er tre for to – så køber jeg to lakker og en overlak).

CND forhandles hos førende CND skønheds- og neglesaloner samt hos Stylebox.
Nærrmeste forhandler anvises på telefon 33 32 33 22

cnd_craft-culture-collection-2016-banner

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.