CND Vinylux 2in1 – On the go

Rød; WILDFIRE – Grå; ASPHALT – Hvid; CREAM PUF

Reklame

CND Vinylux 2in1 – On the go

Jeg er så glad for, at jeg sagde ja tak til at prøve de nye 2in1-lakker fra Vinylux. Jeg troede ikke mine spasserhænder kunne handle den tynde flakon, men det var så nemt. Lakken er let at putte på (som om den er lidt tyndere, end den originale?). I hvert fald supercool.

On the go

Hvis vi tager hjemmelakering seriøst – er her et godt bud på et travelset til hotelværelset – eller bare derhjemme…

NY CND VINYLUX 2-i-1. En helt ny transportable og med praktisk applikator 2i1 er den nyeste innovation fra CND. VINYLUX to-trins-system indeholder en farve i den ene ende og en hurtigtørrende topcoat i de anden. Det er en smart løsning til at opnå holdbare og smukt lakerede negle – selv ON THE GO. Ideel til et quick fix, et farveskift på farten, rejsen eller simpelthen en mulighed for at prøve en ny CND-nuance, CND VINYLUX 2-i-1 giver alle fordele kendt fra VINYLUX-formelen i to trin (Farve + Top Coat) i en praktisk emballage.

Lakken har jeg fortalt om mange gange, så Vinylux behøves ingen introduktion. I ved, at det er den langtidsholdbare lak med forstærkende keratin, E-vitamin og jojobaolie. Long Wear Top coat kender I også, den hærder i naturligt dagslys takket være avanceret teknologi for øget styrke og holdbarhed.

2i1

”Tidsbesparelse og multifordele er to af mine yndlingsegenskaber, når det kommer til CND-produkter,” udtaler CND-medstifter og Style Director Jan Arnold. ”Fejlfrie negle kan nu opnås hvor som helst og når som helst med dette nye innovation. Oplev gelélignende glans, smuk langtidsholdbar farve og en overlegen finish, alt sammen i minimal emballage – uden at ofre den maksimale effekt”.

CND VINYLUX 2-i-1 er tilgængelig i 10 af CND’s mest sælgende farver. Prisen er kr 159.

Kan købes hos udvalgte forhandlere NU. Kig efter CND-forhandlere. Jeg har leget med alle mine tre nye farver (ses øverst), og I har fulgt med på Instagram, hvor jeg har flashet dem – og hvor nemt det var at komme dem på. Den røde er nemmest at påføre (Wildfire). Så er det den grå, der kan – og sidst den hvide, som tungen skal stå skarpt, for at påføre den hvide uden striber…

reklamefoto – da min hånd bare ikke er så smuk, som denne flotte håndmodels <3
CND forhandles hos skønheds- og neglesaloner samt hos Matas, Magasin og Salling.
Find nærmeste for- og behandler på www.cnddanmark.dk eller ring på telefon 33 32 33 22.
✔  2 trin i en praktisk løsning✔  Overlegen børste til nem og jævn påføring✔  Multipatenteret formel som giver op til! 7 dages holdbarhed✔  ProLightTM-teknologi øger holdbarheden over tid✔  Tilført Jojobaolie, Keratin og E-Vitamin for at pleje neglene✔  Rejsevenlig størrelse som du kan have med overalt✔  Den nemmeste påføring som giver dig op til 7 dages holdbarhed og gel-lignende glans✔  2-i-1 duo flakon for nem og hurtig påføring ✔ indhold pr enhed 3,7 ml <3
2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.