Cool(a) winner er fundet

Reklame

Cool(a) vinderen er fundet

Først vil jeg sige jer af hjertet tak for de mange fede FERIEMINDER i har delt med mig (og alle der har læst med). Jeg har elsket at læse jeres historier om alt fra frierier til hånd i hånd i blæsevejr ved Vesterhavet. Meget rørende læsning venner – både sjove sager og dybe. Tak

Dernæst vil jeg sige, at jeg er glad for, at I ville bruge tiden det tager at skrive en lille historie (et ferieminde fra jeres liv), for at deltage i en giveaway herinde. Jeg synes, at det er herligt at få en lille bid af jer med i mit lotteri – om jeg så må sige…

Jeg får ingen penge for at lave noget på min blog, og at jeg så beder om lidt igen for at afholde giveaways for jer, det er MIN MÅDE, at holde balance på…

Tilbage til Coola…

Vinderen

Vinderen er:

MAJKEN (der har modtaget en mail)

Tak til alle der deltog i denne særlige giveaway, hvor vinderen FRIT kan vælge COOLA produkter for kr 1.200.

Det har været dejligt at lave denne giveaway for jer, og tak af hele mit hjerte til Coola Danmark for at forkæle en af jer deltagere i min giveaway.

Det er god stil.

God sommer venner og husk at Coola forhandles både ved Matas og i Magasin.

Sommermøs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.