Crushed Lip color læbestift fra Bobbi Brown

Sponsoreret (to stk sendt til test)

Crushed Lip color læbestift fra Bobbi Brown

Jeg har kysset med Jan. Det blev virkelig gode kys. Læbestiften smittede kun lidt af på hans læber – kun lidt (og det var frække kys). Det er god kvalitet for mig. Jeg er nemlig mest til cremede læbestifter. De skal smører mine læber godt, så jeg ikke (på mine små, gamle og fine læber) føler ubehag. JA TAK til de nye smukke, cremede læbestifter fra Bobbi Brown, der holder fantastisk.

De hedder Crushed Lip Color

De har en helt ny læbestiftformel, der giver naturlige, matte læber med ét strøg. Crushed Lip Color indeholder matte pigmenter, der giver intens farve med naturlig effekt. Smagen er neutral.

Rig på;

  •  E- og C-vitamin
  •  Bivoks

Fornemmelse

De glider let hen over læberne med en super rar fornemmelse (se min Instastories) . Crushed Lip Color giver et perfekt resultat — uden brug af spejl. Påfør et lag for at få en flot og mere naturlig effekt, eller påfør flere gange, hvis I ønsker mere intens farve.

Tyve imponerende flotte farver er der lavet. De definerer læberne på fineste vis – find jeres favorit – der er een…

Pris

Kr 230 – jeg holder øje med Magasin og goodie says, og skal have to af farverne – som jeg bare må eje (Watermelon og Angel)

Findes i 20 smukke farver. Jeg har to favoritter; Watermelon (vinter) og Telluride (efterår)

Juleønske er denne farve; ANGEL (light pink coral)

Bobbi Brown forhandles i både Magasin og Illum. Jeg plejede at købe Bobbi Brown i USA eller i lufthavnen, så jeg elsker, at jeg både kan gå i Magasin og Illum nu.

TIP:

Opsøg Illum eller Magasin, find Bobbi Brown. Få hjælp til at finde en læbestiftfarve, der klæder jer. De er så dygtige til at vejlede. Husk I ikke behøver købe noget. I kan prøve, gå lidt rundt, og hvis I kan lide jeres spejlbillede, fornemmelsen på læberne og farven, så gå tilbage og køb.

#Illum #magasin #bobbibrown #crushedlip

1 Comment
  1. Hvor skønne farver og kyssetjekket:-)
    Jeg er også mest til læbestifter som smører!
    Rigtig skøn dag ønskes herfra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>