Dagens makeup by heart and hippie #1

FOTO 1

Dagens makeup by heart & hippie #1

Nu gør jeg det. Flere har efterspurgt blogposts om hverdagsmakeup. Jeg hører jer. Jeg har tænkt over det længe. Jeg ved, at I er mange der ser mine FB-videoer. Det er bla der,  jeg plejer at lave makeupsnak, tutorials og gøgl. Det vil jeg stadigvæk gøre, men jeg vil også vise jer de produkter, jeg bruger hver dag, for at holde mig selv gående…

SOM INSPIRATION, uden snak om hvordan og hvor henne og hvor meget. Bare en oversigt over produkter, jeg står inde for, og produkter jeg bruger i dagligdagen.

Der vil også være fotos af mig med makeup’en på. Det vil være “hyggefotos” uden perfekt lys og shit. Bare “sådan ser jeg ud”-billeder – med lidt kant…

Håber I kan lide det??? (ellers skriv endelig i kommentarfeltet, hvor I evt sys’, at jeg kan forbedre mig – og forbedre indlæg som disse). RIS & ROS modtages med kyshånd, vuggende hofter og rank ryg. Der vil være links til de fleste produkter. I kan læse mere om dem ved at klikke på linket*.

FOTO 1:

FOTO 2

FOTO 2:

Nyx eyeshadow base – god til prisen-effektiv øjenskyggebase kr 60 (fås i tre basefarver)

Urban Decay e215 skråpensel – som jeg bruger til mine bryn kr 145

Nilens jord 123 – ypperlig øjenskyggeblendingbørste til 85 kroner – MUSTHAVE

FOTO 3

FOTO 3:

Tromborg Blush vintage – blushen der kan ALT; som øjenskygge, contour og blush – MUSTHAVE. Kr 180

Mii Blush 01 kissed

Idun Minerals lipgloss Josephine

*Jeg har ingen indtægt ved at I klikker på mine links. Det er en service, jeg yder jer. Bare klik løs og bliv ved med at sende mig hilsner, når I shopper rare sager. I love it.

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.