Danish Beauty Award 2018

Annonce

Danish Beauty Award 2018

I ved, at jeg er så stor en fan af Danish Beauty Award. I har hørt mig fortælle om det i utallige blogposts, FB-opslag, IG-posts etc. Jeg tror, vi kan være enige om, at  jeg er trofast overfor konceptet DANISH BEAUTY AWARD. I hvert fald har jeg heppet på DBA i alle de år, jeg har blogget. Jeg har deltaget ved DBA siden 2013, og jeg har elsket hver og en af festerne.

Jeg er vild med menneskene bag Danish Beauty Award. Jeg kan lide deres intensioner og energi. Da de spurgte mig, om jeg ville være med i et dommerpanel af Influencers, sagde jeg JAAAAA TAK. Hvilken ære. Hvor er jeg taknemmelig. Tænk sig, at de vil have mig med – og så i det felt – med de lækre og dygtige piger – WAUH…

Jeg blev så glad og rørt. I kan læse mere om de andre i Influencer-feltetDBA’s Facebookside. Det er sådan nogle vidunderlige piger, jeg er dommer sammen med.

Vi har en kategori, hvor vi skal bedømme 15 produkter og finde eet produkt, der skal være ÅRETS INFLUENCER CHOICE AWARD-vinder.

Her er de 15 produkter;

“Prisen vil blive uddelt til et produkt, der anses som noget særligt hos en gruppe af betydningsfulde livsstils- og skønhedsinfluencers”, skriver DBA om kategorien.

Influencers choice award 2018

Om os seks

“Danish Beauty Award får hjælp af seks danske trendsættende influencers til at finde vinderen af kategorien Influencers’ Choice Award 2018. Den 20. april afsløres det, hvem der skal modtage statuetten på scenen i Tivoli Congress Center. Der er 15 nominerede i kategorien, som de vidt forskellige influencers skal afprøve og vurdere. Hvordan vil testarbejdet skride frem? Følg dem på YouTube, blogs eller Instagram. Og følg også med hos Danish Beauty Award. Se de nominerede produkter til Influencers’ Choice Award HER.”

DE FEM er CAMILLA FREDERIKKE ~ SILKE ~SZHIRLEY ~ASTRID og IRINA

Det er så det, jeg laver mest for tiden

Selv imens jeg har været syg, har jeg testet produkter og vist jer det i Instastories og på Snapchat også. I kan følge med på IG, FB og Snapchat indtil den store dag. Jeg er så vild med at teste løs.

Jeg har haft fingrene i alle 15 produkter nu, men jeg skal længere ind – for “jeg skal helt ind i sindet”… haha

Der kommer mere om DBA i den kommende uge. Dette lille skriv for at forklare, hvad søren jeg laver dér. Nu ved I det, og jeg er så taknemmelig for tilliden – og også for jeres opbakning, da I så det på Facebook. Tak venner.

I får lige afslutningsvis præsentationen af mig. I har jo hjulpet mig med at skrive den, da jeg spurgte jer på Facebook. Jeg er tilfreds, og synes det blev ret så rammende. Hvad synes I?

God aften venner og husk at gøre det i livet, der gør jer glade. Det gør mig glad at lege med skønhedsprodukter. Det er en passion, jeg har – og jeg er god til det. Imorgen skal jeg have besøg af tre hunde  og to af dem er hvalpe. Det er en anden passion jeg har, og jeg sørger for der er balance mellem de to.

Møs og lad verden glimre fra Ibbe

PS: Jeg er endelig feberfri og har kun host og snot. Livet er godt.

5 Comments
  1. Tillykke, du er ihvertfald et oplagt valg til det panel. Med fare for at lyde forfærdelig negativ, så må jeg altså indrømme, at jeg personligt undrer mig meget over panel-sammensætningen. Hvorfor de ikke har sammensat panelet af folk med en faglig referenceramme indenfor beautyverdenen….Jeg forstår simpelthen ikke berettigelsen af B- og C-kendisser. Måske det er en meget sjov fornyelse ifht at ramme et yngre segment…i min optik kan den her tiltagende influenzer-ide komme til at udvande fagligheden. Skomager, bliv ved din læst.
    Jeg håber, at du og Silke får det afgørende ord 😜

    1. Silke og jeg får ikke det afgørende ord. Vi samles og voterer og snakker om produkter og effekt, og kan vidensdele løbende i en gruppe vi har oprettet online. Dernæst skal vi hver især bedømme produkterne – og det samlede resultat får vi at vide på selve DBA aftenen. Det er superspændende. Jeg værdsætter din ærlige mening, og jeg noterer den i min hjerne. Tak fordi du synes, jeg er et oplagt valg. Det er jeg sgu rørt over. Jeg synes, det er total flot af DBA, at de vil satse på en non-kommerciel førtidspensionist, der har en hobbyblog, når alle andre i panelet er prof – og er meget dygtige på deres felt. Alle os seks er meget passionerede om beauty selvom vi har forskellige udgangspunkter, uddannelser og erfaringer, og dét synes jeg er så fedt.
      Jeg sender lige en krammer din vej, fordi du er god til at sige din mening og gør det. Tak Eva og god påske herfra

Leave a Reply

Your email address will not be published.