Danish vegan skincare – Zinobel

Jeg havde hørt om det.
Jeg havde læst om det.
En ren og naturlig dansk hudpleje-serie, der virker.

Jeg måtte afprøve nogle af produkterne.

Produkterne, jeg anmelder, har jeg testet over en periode på seks uger…

Jeg er blæst helt tilbage til Vesterhavet – hjem igen – så skøn en serie synes jeg ZINOBEL er.

Serien er skabt af en jysk kvinde, Joan Arler. 

ANMELDELSE AF ZINOBEL ORGANIC BOOST*:
*I hele serien er der ikke tilsat farvestoffer, parabener, GMO, mineralsk olie, animalske produkter eller duftstoffer samt en række andre uønskede stoffer
Deep & Gentle Foaming Cleanser 100 ml kr 159:

Det er en vaskegele, der skummer godt op – og som efterlader huden ren og meget blød uden at være fedtet. Vaskegeleen er på pumpe, og det er så dejlig nemt. Den er meget drøj, og dufter let af mynte og appelsin.

Jeg giver den fire ud af seks stjerner.

Jeg kan bedst lide renseprodukter, der kan det hele – også fjerne kraftig makeup og vandfast makeup – og det kan Zinobels vaskegele ikke. Jeg glæder mig til udviklingen i serien – for der må komme en renseolie eller lign. der kan fjerne vandfast makeup – og en skintonic…
 

Picture

Vaskegele til ansigtet


Facial Sun Care SPF 30 High 50 ml kr 289:

Den er helt hvid – og det skal jeg vænne mig til. Men det er helt naturlig, da der er brugt titaniumdioxid, som solbeskyttelsesfilter. Der går cirka to minutters tid, så forsvinder det hvide look – og man ligner sig selv igen. Den fedter overhovedet ikke, og selv Jan, min elskede mand, har brugt af solcremen fra Zinobel henover sommeren. Jeg elsker, at det er en solcreme til ansigtet, der ikke får mine øjne til at løbe i vand, og jeg elsker, at den ikke indeholder alt mulig farligt halløj, som jeg plejer, at kunne smage et minuts tid efter at jeg har kommet solcremen på! Med denne solcreme til ansigtet var jeg helt tryg ved solens dejlige stråler – og samtidigt føles det vidunderligt, at der ikke er tilsat skadelige hormonforstyrrende stoffer.
Solcremen er med pumpe – og holder i een sæson – den skal bruges op, når der er taget hul på den. I morges brugte jeg det sidste…

Jeg giver seks ud af seks stjerner.
Den får max point, fordi den gør lige præcis, hvad den lover – og fordi jeg elsker RENE produkter, der både føles og dufter rene.
Det bliver helt klart også en af mine solcremer til ansigtet i sommeren 2013
Picture

Solcreme til ansigtet


Day no. 1 Fruit 50 ml kr 299:

Dagcremen findes i to varianter, med og uden duft. Jeg har valgt den med duft. Duften er ganske mild – men dejlig og lidt lakridsagtig. Konsistensen er, som mange andre økologiske cremer jeg har testet, rar og “ren”. Den trænger forholdsvis hurtig ind i huden, men står den uden olie eller serum, er den alt for let til mig, idet jeg har tør hud. Det er nemt at komme foundation på efter cremen er trængt ind, men det er lidt svært at komme mineral pudder på med denne dagcreme som base – da den ligesom glider lidt rundt ovenpå huden.Dagcremen er med pumpe.

Jeg giver tre ud af seks stjerner.

Jan sagde, jeg skulle give den mindst fire stjerner  – for han har nemlig overtaget den – og synes den er fantastisk.
Picture

Dejlig Dagcreme


Intense Repair oil 45 ml kr 289:

Nu går jeg i spagat.
Denne her er helt vild.
Jeg har lyst til, for første gang at sprænge karakterskalaen – og give 8 stjerner…

Denne olie kan jeg varmt anbefale.
Der stod i 

Vidunder olie.
Der fik max max max point.


Instant Care Serum 50 ml kr 299:

Serum fik jeg en prøve på, og har derfor ikke kunne teste dens langvarige effekt, men jeg er vild med konsistens, den gyldne farve og effekten (kortsigtet). Pga den store mængde hyaluronsyre mærkes lynhurtigt fugtmættet og dejlig blød – og bla aloe vera og c-vitamin sørger for den dejlige udglattende effekt.
Instant care Serum er med pumpe.

Jeg giver 5 ud af seks stjerner
Picture

Effektiv antirynke serum – der glatter ud.


Night no.1 Rose 50 ml kr 299:

Naturligvis er der også en natcreme i serien. Eller, der er faktisk to, en med duft og en uden duftstoffer. Jeg fik en prøve på den med duft – og den dufter så dejligt. Det er en skøn og rig, uden at være fedtet, natcreme. Sammen med serum er den fuldt ud på højde, effektmæssigt, for blød hud om morgenen, som de nogle af de mellem-dyre mærkers nat-cremer.
Night no.1 er med pumpe.
Picture

Naturlig natcreme


SUMMA SUMARUM – jeg glæder mig til at følge ZINOBEL i skønhedsverdenen.
Der er fantastiske energier i dét mærke.
Zinobels hjemmeside er meget udførlig – og har dette vagt din interesse, så klik på ikonet FORKÆL DIG SELV – og find ud af mere om dette forrygende, foryngende, rene, sunde og magiske danske mærke.


Forkæl dig selv

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>