Dans ma bulle – I min boble

Dans ma bulle – I min boble

Reklame (skal jeg skrive)

Dans ma bulle – I min boble

Dans ma bulle er Carven’s nyeste parfume, og jeg må sige, at den er ganske unik. Jeg holder på, at den er helt sin egen, og dét elsker jeg den for. Jeg er faktisk forelsket i den. Navnet er så fint – og skal udtales på fransk ala; Don ma byll.

Den lander i Danmark i de kommende uger…

I skal finde den derude – og dufte til den…

Den er blomsterrig og sensuel. Her er ikke tale om en tung orientalsk parfume – men en let orientalsk parfume – en frisk en faktisk. Det er en sofistikeret og fransk lækkerhed – fruity, let orientalsk og blomstret…

Dans ma bulle

Emballage;

fineste flakon og flotteste låg (en boble) og CARVEN-skrift, det er fransk finesse, som kun de kan. Med en flot deling afslører flakonen en boble i boble, som et synsbedrag (prøv at kigge gennem låget). Den flotte, rillede guldkant er mega fin og raffineret.

Noter;

TOP – litchi rose, mandarin og pæon  FRISKT og SPRUDLENDE

HJERTE – jasmin, heliotrop og mandel  FEMININT og BLOMSTRET

BUND – vanilje, patchouli og sandeltræ  SENSUELT og PUDRET

Dans ma bulle

Betydningen

Dans ma bulle betyder I MIN BOBLE. Man er i sin egen verden – i sin egen lille boble. Parfumen er tidløs, og taler til den nysgerrige, frie og sprudlende kvinde/pige. En powerpige, der har skabt sin egen verden med gode venner, solidaritet og ET GODT LIV. En kvinde/pige, der kan lide balance i sig selv – i livet. Hun hviler i sin egen verden. Dét er måske derfor, at jeg elsker denne parfume. Jeg er også god til at hvile i mine valg – de fleste. Dans ma bulle er ikke som de andre, og i Dans ma bulle-Carven-verdenen er der så dejligt at være – helt sin egen.

Duften

Jeg har spurgt mange veninder, hvad det er denne parfume kan. Vi er kommet frem til;

  • Dans ma bulle dufter af et stk håndsæbe, der ved første gangs brug er blød, skummende og velduftende – vi synes, den dufter af SÆBESKUM
  • den dufter af noget velkendt, men alligevel har vores næser ikke mødt præcis denne duft før, og det er befriende
  • den er let men holder godt – uden at være tung
  • vi spår ALLE sammen et HIT

Priser

Edp 30 ml kr 425, 50 ml kr 575, 100 ml kr 725 Deo kr 285 og Bodylotion kr 335

Dans ma bulle forhandles bla i Magasin og i nogle Matas-butikker. Find en prøve på den, så  I kan prøve en helt særlig parfume, der kunne gå hen og blive en yndling – ligesom her hos mig…

Møs fra Ibbe (Ibbyheart)

#dansmabulle #influenser #ibbyheart #carven

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>