Dansk creme med spark i

Reklame

Dansk creme med spark i

Jeg har husket det. Hurra, jeg er ung, Ej, jeg driller. Det er fordi jeg nogle gange glemmer at fortælle jer om produkter, jeg er blevet glad for, som godt kan gemme sig lidt i mængden.

Jeg trækker hermed Juhldal frem i lyset – goddaw’ gode Juhldal Facecream No 6…

Juhldal Facecream No6

Den er god. Den er både til aften- OG dag-brug. Den er gul og let (men rig!). Der er gode ingredienser i, som mange vil have gavn af; ginseng, SQUALANE, abrikoskerneolie, hindbærekstrakt, jordbærekstrakt (aha-effekt) etc – ALLE dejlige ingredienser, der fugter intenst, løfter døde hudceller væk og nærer…

What’s not to love? Det er et virkeligt stærkt produkt. Min varmeste anbefaling især til voksen hud, der ikke er til de tungeste cremer, der fedter for meget rundt. Den er lækker og let – og meget drøj.

FaceCream No 6 er en god fugter og glødgiver.

Juhldal FaceCream No 6 er nemlig fugt i form af flydende krystaller, der lægger sig som en barriere og sikrer optagelsen af det høje indhold af de naturlige aktive ingredienser.

Vi ved, at med alderen svækkes hudens indhold af collagen og elastin, men ved aktivt at beskytte og tilføre næring forøges mængden af begge dele, hvilket giver fylde, spændstighed og en sund glød. Det får vi med Juhldal’s Facecream No6.

Den forhandles i nogle Matasbutikker, i Magasin og helsebutikker (og mange steder er den til at få til en god pris online)

På pumpe – 50 ml til cirka kr 270

Juhldal 1975

Ja, jeg solgte et hav af Juhldal’s abrikoskerneolie i Matas – til gravide – til tør hud på kroppen, til babyer – og sågar til hundepoter. Jeg solgte også deres PSO4 shampoo og andre produkter til kunder (Wonderlotion til kroppen var også et hit – og ér!)) med kløe i hårbunden/problemer med huden. Juhldal kan deres kram – er danske – og har erfaring. Det kan vi lide. Deres tiltag i 2020 med refill-systemer er smart. I kommer til at høre mere om dette tiltag fremover…

PÅ JUHLDAL’S EGEN HJEMMESIDE KAN I SE HELE VAREUDVALGET – OG DET ER KRÆS FOR KENDERE…

1 Comment
  1. Værd at prøve næste gang jeg kommer i Matas, abrikoskerneolie har jeg aldrig hørt om, er det meget dyrt?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>