Darphin

Reklame

Darphin Intral

I ved, at jeg er Darphin-fan. Jeg er glad for produkter som Darphin, Clarins, Decléor og Phytomer. Clarins er det eneste at de nævnte brands, der forhandles i Matas (bla). Darphin fås hos kosmetologer (og hos Lookf.). Decléor fås også hos kosmetologer samt i Magasin (bla). Phytomer fås også hos udvalgte kosmetologer – og hos Allure Beauty Group.

I skal tjekke alle fire serier ud. Der er gode sager at hente. Herlig hudpleje, der virker…

Darphin er kendt for deres aromaterapeutiske produkter – især deres olier. Dem har jeg haft et utal af.

De her to har jeg fået sendt til test.

Creme og øjencreme

Intral er Darphin’s serie til (det folk kalder!) sart hud. Cremen er til og for alle, der vil have en god all-round creme – og mild øjencreme (der ikke irriterer).

Darphin Intral Soothing Cream er en beroligende creme til netop sart hud, den leverer fugt og næring. Darphin Intral Soothing Cream er mild og efterlader huden dejlig blød. Perfekt til dem, der har følsom og let irriteret hud, og hjælper med at lindre og genopbygge. Denne creme er fri for syntetiske konserveringsmidler, farvestoffer eller duft og indeholder Darphins Calm Complex, som omfatter kamille, havtorn og polysaccharid, naturlig bisabolol og sheasmør. Øjencremen er let og gele-agtig OG FEDTER IKKE. Øjnene render ikke i vand v/brug. Øjencremen er god til hævede øjenomgivelser – og den er virkelig effektiv.

Priser; creme 419 og øjencreme 349

Inspiration

Jeg håber, at I er blevet inspirerede til at prøve brandet en dag. Nu ved I lidt mere om Darphin. I spørger mig bare, hvis I har noget ubesvaret – om serien passer til jeres hud. Jeg er 100% inde i produkter – både effekt og udbytte…

PS: Sidste år købte Jan og jeg en solcreme til ansigtet fra Darphin. Den var vi så glade for.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>