De der helt særlige ansigtscremer

Nyeste skud på Comfort Zone-stammen SUBLIME SKIN OIL CREAM. Denne creme er SKABT til kvinder tæt på og i overgangsalderen. Det skal jeg nok fortælle mere om, når jeg har testet den lidt længere tid…

Reklame

De der helt særlige ansigtscremer

I har jeres preferencer. I bruger måske Clarins’ Multi-active Jour?. I bruger måske Matas’ krukke til tør hud?. I kan være nogle, der bruger Weleda’s Skin Food (og aldrig kunne finde på at bruge andet om vinteren). I kan elske at bruge en creme fra Plaisir. Jeg si’r bare, vi bruger, hvad vi har, vi får, har lyst og råd til. Nogle bruger sågar intet…

Jeg vil vise jer nogle cremer, der ikke bare lige er gængse. De er helt særlige, og nogle fås i Magasin, i diverse webshops, hos Matas og hos kosmetologer. Hvor end de fås, så er mit ønske, at I skal vide, at de findes derude, og at I evt kan prøve dem – eller ØNSKE JER DEM I JULEGAVE (jeg sætter links ind til forhandler, jeg kan anbefale – det er ikke aff.link). I skal vide, at jeg har GENNEMtestet dem alle sammen, og jeg står inde for dem.

Lad os starte.

PHYTOMER – Vi har denne fra Frankrig med havets skønheds-ingredienser

PHYTOMER er en serie, der fås hos kosmetologer. Jeg synes, at deres produkter er af høj kvalitet. Lige nu i denne kolde tid bruger jeg deres RESUBSTANCE creme til tør hud. Den er fuld af nærende ingredienser og nøgleingrediensen (i hele Phytomer-serien) BRUN ALGE. Brun alge er et af havets superpower-ingredienser, der er bla antiinflammatorisk og fugtbalancerende. Duften af produkterne i Phytomer-serien er skønne, og Nanna især elsker deres dufte (og bruger aktivt deres creme til +30 piger i tube med spf 30).

Cremen Resubstance kan bruges både morgen og aften, og den er perfekt til tør hud.

PRIS kr 659

Cremen forhandles hos PHYTOMER-forhandlere og de kan findes rundt i landet ved at kontakte Allurebeautygroup.

Så er der Darphin, som er aromaterapi fra Frankring med rose

I ved, jeg er glad for franske brands – og især noget der dufter fantastisk, hvor konsistenserne også spiller.

Den nyeste creme fra Darphin ROSE HYDRA OIL CREAM NOURISHING indeholder rosenekstrakt (rosenblomstvoks, rose absolut og essentiel rosenolie) og hjælper med at beskytte huden mod kulde. Huden føles mindre stram straks ved påførring. Cremen er så lækker og drøj, og hvis I elsker rosenduften, så er den en sikker vinder (også til moster Anna og mormor Karen, der husker de gode gamle dage med rosenbuske i haven, der duftede så dejligt).

Indeholder hyaluronsyre, der sørger for fugtmætning og sheasmør, der sørger for næring.

50 ml kr 525 (nb: der er også kommet den fineste essentielle rosenolie i serien)

Cremen er til både dag og nat.

TRE på stribe

De her tre har jeg brugt i en lille måned – og de har alle “podieplads” til mit ansigt. Alle tre har været ivrigt debateret på min Instagram Live-profil. Jeg har anbefalet alle tre cremer til mange af jer, og jeres tilbagemeldinger er fantastiske. Især på Evolve’s nye 360 grader peptide.

Algenist Genius er til den voksne pige, der er vild med højteknologisk hudpleje, der aktivt gør en forskel. Den er let i konsistensen, og alligevel ekstremt nærende. Den fungerer perfekt under al den makeup, jeg har testet den under. Prisen er kr 745 for 50 ml. Den kan bla købes hos Wegabeauty.

Ole Henriksen C-rush brightening gel creme er Ole Henriksen’s skønne, lette, lækre og C-vitamin-rige creme, det er fugt og glød i krukke. Jeg elsker den om sommeren, men om vinteren kræver den en olie under, hvis jeg bruger den som dagcreme. Duften er så lækker, og den er et hit hos mange – også mig. Fås bla i Matas. Prisen er kr 435 for 50 ml

Evolve multi peptide 360 moisture creme er økologi, når det kan noget. Det er simpelthen en rigtig dejlig creme lige nu og her i vinteren. Den er rig og mild, holder huden fugtet hele dagen, og er drøj i brug. Kr 299 for 50 ml – fås bla i Magasin

Erno Laszlo kender jeg fra en veninde i USA

Erno Laszlo er hendes ypperste yndlingsmærke. Det er nu endelig i Danmark, og jeg tester løs. Denne her dagcreme er min favorit – indtil videre, og hvis I møder brandet derude, så synes jeg, I skal undersøge om I kan få nogle prøver. Det er hudpleje-kræs for kendere, som jeg er (og I er måske?)

Firmarine spf 30 kr 750 for 50 ml

1 Comment
  1. Dejlige forslag, den med brun alge indhold er lige endt på min juleliste:-)
    Ønsker dig en god weekend og en glædelig 1.advent på søndag:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>