Den renser ikke altid sig selv

Reklame om intimsæbe

“Den er selvrensende” hører jeg tit. Min kan godt lide at blive vasket. Sådan. Ja. Jeg må dele det med jer. Bruger I Vivag eller andet? Jeg har altid Vivag intimsæbe herhjemme – og servietterne i min taske. Sådan er jeg. Jeg skrev aldrig om den serie, der kom på markedet, der var en serie med “parfumeret rosenvand” til vores fine “kone”. Jeg synes ikke det var i orden. Der kom også en highlighter til “V’et”. Nej tak sagde jeg.

MEN REN SKAL DEN ALTSÅ VÆRE – den kære…

Derfor skal I lige møde mine to intimsæber. I ved i forvejen så meget om mig, haha…

Denne sæbe er altid herhjemme – VIVIG

Derma Eco Woman Intimate Soap

Derma Eco Woman Intimate Soap er en ny beboer herhjemme, som jeg har fået sendt. Den er dejlig, og er som andre intim- sæber med lav pH-værdi, en sæbe der sikrer en sund intimbalance. Sæben indeholder mælkesyre, som bevarer og skaber balance i den naturlige pH-værdi. Sæben modvirker udtørring og irritation.  Derma Eco Derma Intimate Soap kan anvendes dagligt med minimal risiko for allergiske reaktioner og hudirritationer. OG så er den økologisk – yeah – oveni købet certificeret.

Intimsæben er nemlig certificeret økologisk af Ecocert, Svane-mærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den er også certificeret vegansk af The Vegan Society.

Der findes også en mousse-udgave, men jeg er mere til gel – dernede…

Så vi vi startet på snakken om “konen” – og jeg er ikke som Holger K og konen, der siger nej til unionen, men jeg siger nej til parfume og ja tak til “ovnrens”.

Knus og god dag fra

Ibbe

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>