Der skal fugt til og noget om “coronapause”

Reklame

Der skal fugt til og noget om “coronapause”

Hej, jeg er Ib. Jeg har taget mig en corona-pause. Jeg har bla holdt mig selv ude af beauty-land (så godt som). Det har været nødvendigt. Jeg fik et chok, da corona og alvoren ramte. Jeg har været nødt til at vænne mig til tilstandene og værne mig for virus (so to speak).

Jeg er stadig corona-bange, men jeg er så glad for at bo i Danmark og for regeringens store arbejde for at få os SIKKERT IGENNEM denne svære tid.

Hvordan kan jeg fortsætte med at blogge, når folk dør omkring os og det eneste der snakkes om er Corona og håndsprit???

Det er jeg klar til nu, fordi jeg har brug for at bruge min hjerne på andet end dét. Jeg ved, at I læser med derude – og det er jeg så taknemmelig for, og det er OGSÅ på grund af jeres søde ord og hilsner, at jeg er på banen igen. Det føles så godt. Jeg har savnet at være bag min skærm og bag bogstaverne. Tak fordi I også har tilkendegivet, at I har savnet mig – tak venner…

hva’ pokker er “coronapause”Ib?

Dét jeg mener er blot, at engang imellem må vi holde fri fra at tænke over corona og håndsprit. Jeg holder “coronapause”, når jeg “påfylder” min hud med andet end SPRIT…

Forstår I hvad jeg mener? Jeg synes, at jeg finder små oaser i min hudplejerutine, som giver mig overskud til at klare hverdagen herhjemme. Det kan være som følger;

  • Når jeg kommer FUGT-serum på min hud, fordi jeg er så meget indendøre FOR TIDEN, så æder min hud mit gode fugtniveau, så det skal tankes endnu mere op – såvel udefra af serum som indefra af vand.

Derfor vil jeg dele denne nyhed med jer fra Embryolisse…

Hydra-Serum fra Embryolisse

Det er en MASSIV fugtbooster med hyaluronsyre og åkande på pumpe. Vi ved, at hyaluronsyre er essentiel for huden, og åkande er matterende og nærende på samme tid. Disse to ingredienser forenes og danner rammen for denne fugtserum.

En del af hyaluronsyren i produktet virker som et vandreservoir i huden, som den kan trække fugt fra og en anden del hyaluronsyre skaber en beskyttende film på hudens overflade, der forhindrer at vandet fra huden fordamper. Dette tilsammen = fugtbalancne (og vi – og huden har brug for BALANCE – især lige nu…) 

Denne serum er til alle hudtyper, der har behov for FUGT, og er særligt velegnet til alle os, (der især LIGE NU) føler at huden strammer, virker tør, eller mangler udstråling og smidighed.

Den anvendes hver morgen og også gerne aften, inden din cremepleje bruges. Huden får efter første påsmørring en herlig glød og mega rar følelse.

Så er jeg ligesom igang igen. Hej til alle jer, der er nået så langt. Det er fan’me flot.

Det ér en af de bedste og mest effektive fugtere, jeg har prøvet. Den er bare skøn og effektiv. Den er også til at betale – kr 259 for 40 ml (I finder den selv online, dér hvor I handler)… Jeg sætter link ind til forhandleren, dér hvor I også kan handle; wegabeauty

Hej og knus fra Ibbe

Stay safe out there alle <3

4 Comments
  1. Jeg er fuldstændig klar over hvad coronapause er. Verden oplever noget ganske forfærdeligt ligenu og det fylder meget i alles hverdag hvad enten du er offentlig ansat og hjemsendt eller kasseekspedient der skal køre kilometervis af toiletpapir gennem scanneren fordi vi er bange. Bange for uvisheden. Med en strid vestenvind og solskin som nærmeste nabo, er det helt sikkert noget for mig ligesom coronapause er blevet det. Noget dejligt op positivt at fokusere på i en uvis hverdag. Kæmpe afstandskram og savn fra mig til jer på tommen af Frederiksberg😘😘😘

  2. Dejligt at du er tilbage – jeg bruger beauty og blogs for at tænke på noget andet end corona hele tiden😊💓

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>