Det der Essence i Bilka

Reklame* (sendt til test)

Det der Essence i Bilka 

Jeg kommer ikke i Bilka, så jeg er så glad for, at jeg får sendt lidt Essence. Så kan jeg lege med produkter, der ikke er så dyre, at jeg skammer mig over at skrive om dem. Med Essence kan alle være med, hvis de kommer i Bilka eller Føtex.

Det er ikke fordi jeg kun er en Irma-pige, der handler dér alene, det er fordi, at Jan altid handler ind herhjemme. Så jeg kommer ikke lige forbi de butikker (bare det dog kom i Netto – som I ved, jeg bor ovenpå), så ville jeg shoppe mere Essence.

I kan finde Essence i cyberverdenen, hvor de skiller sig ud ved ikke at bruge de smarte supermodeller i deres kampagner, bla. Prøv for sjov at se med hos dem på;

Instagram; @essence_cosmetics

Facebook; @essence.cosmetics

Snapchat; essence-beauty

 

Der er nyheder ude i standerne nu

Essence går all in på metallisk dette efterår og denne vinter. Nøj, der skal leges med metal-looket. Det er så sjovt, især for de unge og de gamle, der elsker metallic. Der er HOLO neglelakker, der er Brushed metals-lakker, Metal shock nail powder og en fed Metal Shock top coat, så alt det glimmer og shine kan blive ordentlig forseglet. Den koster 26 kroner, mens lakkerne står til 17 kr. Kan I se, hvad jeg mener? Det er IKKE fordi det er billigt, at vi skal købe Essence, men det hjælper sgu lidt, når vi skal lege med makeup, at det ikke koster 185 kr for en neglelak.

Det er på neglesiden, at jeg har kendt til Essence i mange år, og har købt det i Tyskland. De har virkelig nogle kvalitetssager i det felt. Og går det galt, og vi ikke synes, at det er god nok kvali’, så er det ikke alverden, vi har ofret på det…

På billedet er en sammenblanding af forskellige negleprodukter fra Essence, som jeg bruger herhjemme. Nogle har jeg købt i Tyskland andre (de nye sager) har jeg fået som gaver eller tilsendt.

Kig lige med på fotoet, og se om der er noget du kunne tænke dig at prøve. Så er det bare afsted til en Føtex eller Bilka og lege løs.

På fotoet aller øverst finder I bla (fra nyheder autuhm/winter 17′):

 • en palette, der hedder correct to perfect, som faktisk kan være ganske udmærket til at neutralisere rødme og opfriske huden – fin (ret tæt) konsistens til kr 30
 • en vild Prismatic holographic highlighter i den kolde holografiske lilla nuance – den er sjov – især til de unge – jeg synes, at den er direkte grim som highlighter på mig (og mine highlighter spots), men jeg har brugt den ved øjnene, og under brynene for et fun & fab look – og det virkede fedt – igen til 30 kr
 • Kiss the lipstick er Lipstick Queen på budget til kr 17. En læbepomade der er grøn bliver pink på læberne. Skide søde som gaver til ALLE – findes i tre nuancer
 • der er lipglosser og læbestifter ude nu, i metalfarver – og ja alle farver, vi egentlig kan drømme om at lege med, og jeg har fundet mange fine farver af lipgloss’er hos Essence.
 • for 30 kroner er der også Lips Go Wow lip art-paletten ude nu. Indeholder fire læbestifter, der skal kommes bedst på med en læbepensel (klør fem gør det ikke så pænt).
 • der er også nye mascara’er til under 30 kroner, der godt kunne være “den første mascara” for et ungt menneske
 • etc

Hand cream set

For 28 kroner kan man lige nu købe et lille sødt sæt med håndcremer fra Essence. Det er limited edition – tre stk med 25 ml i hver. Altså 75 ml håndcreme for 28 kr. JA TAK. Det er da sødt, ik? Navnet på sættet er; Hug me it’s cold outside – køb dem da nu for pokker, når I alligevel køber mælk og bananer i Føtex, så køb dem til små kalendergaver…

Se hvor søde på billedet herunder

Venner, pip lige til mig, hvis I kaster jer over noget Essence i Føtex eller Bilka. Vil så gerne følge med. Tjek i hvert fald neglepleje-serien ud, og gå på opdagelse i standeren i butikken. Der er sikkert noget, du ikke lige troede du turde at lege med, eller noget du ikke engang anede, at du manglede…

#essencecosmetics #essence #lahmekommunikation

3 Comments
 1. Hej Heidi.

  Har du prøvet en tur i Normal? De har wet n Wild og mange flotte makeup platter.

  Knus Heidi.

  1. Nej kommer heller ikke i Normal men er faktisk vild m Wet n’Wild der minder meget om Essence – du har ret

 2. Jeg har købt flere neglelak, og de er okay. Holder ikke så længe, men de er lette at komme på, da de har en god pensel :O)

Leave a Reply

Your email address will not be published.