Det går godt med at bruge op

Reklame

Det går godt med at bruge op

Jeg føler, at vi har startet en bølge, og jeg føler den er næsten helt uden plastik…

Jeg mener, at I er så mange, der er med på min idé med at bruge op, før vi bare forbruger og køber nyt. Det er så herligt. Jeg får mange søde historier hver dag om jeres “små kampe” med forbrug og dét at få tømt, det vi har i vores gemmer, på vores hylder eller i skuffer…

Få alle med derhjemme

Jeg har smittet Jan. Han er også blevet dygtig til at få brugt op, før han/vi bare GEN-køber eller køber nyt. Det er så herligt. Jeg har smittet veninder, og jeg har inspireret jer herinde – ligesom I også ofte inspirerer mig. Tak venner, det er simpelthen skønt.

Ungerne kan også være med. De får så meget legetøj og plast og halløj. Giv dem en pause fra de typer af gaver. Lær dem ordet “KVALITET”. Ja, lær dem hele sætningen “KVALITET FREMFOR KVANTITET”…

Lad teenageren bruge de parfumer op de har. Lad dem bruge de produkter OP, der fylder på værelset. Så kan de penge, I som forældre ville have brugt på den nye parfume, (den kære teenager ikke kan leve uden), komme i en sparegris og gemmes til der er luft og rum til at købe nyt…

Jan kom til at knække min fil

Da Jan knækkede min glas-neglefil fra Herôme, sagde jeg sådan lidt galt I ved “bøvs og øv”. Jeg prøvede at bruge en lille neglefil af glas, jeg engang har købt fra Essie, men den var himmelråbende dårlig. SÅ DERFOR har jeg idag købt mig selv en ny Herôme glas-neglefil, fordi den er SÅ GOD – og altså for mig uundværlig (med de stærke kløer, jeg render rundt med). Men den Decléor creme, Clarins-creme og Biotherm-creme, jeg har brugt op, dem genkøber jeg ikke, før jeg har brugt noget af alt det op, jeg har herhjemme af andet – også selvom jeg sgu savner alle de tre cremer. Jeg holder stand, og vil praktisere det jeg “øffer” om.

Det er da klart, at jeg nu glæder mig helt vildt til jeg må gen-købe engang, men til da nyder jeg at se mine krukker blive tømte og ryge til genbrug i Matas’ retur-system (bla).

Kunne I tænke jer en TOP TI over spare-tips med BRUG OP-tema?

Nu vil jeg ud og købe en is med en veninde og min hund.

Det må jeg gerne…

Møs fra Ibbe

1 Comment
  1. Jeg helt med på spare og bruge op, har været i gang i et halvt år… Det føles godt, men svært når man har det med hamstre. 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.