Det med I

Reklame

Det med I

Idun Minerals Make-up er jeg meget tilfreds med. Jeg har lovet jer, at fortælle om mine yndlinge derfra, og det gør jeg nu. Hele serien forhandles bla online hos Matas DK (så det er nemt at få hjem, da det blot skal bestilles online, og så kan I få det leveret til en Matas-butik nær jer)

Idun Minerals Make-up

Idun Minerals foundations er i særklasse – især Norrsken og Mineral pudder. Norrsken ser naturlig ud på huden samtidigt med at den dækker godt – og er god til hud, der i løbet af dagen fedter til (uden at tørre ud). Minerals pudderet er et af de bedste, jeg har prøvet – og så elsker jeg, at den er anti-inflammatorisk (dvs den dæmper rødme og stress).

Deres lipgloss’er er ikoniske, og jeg har haft næsten alle farver. De klistrer ikke – og holder godt uden at være too much. Jeg elsker især (og til næsten alle denne farve) – MARY <3

Hej, jeg hedder MARYhttps://www.matas.dk/idun-mary-light-red-lipgloss

Neglelak, der er så nem at putte på

Idun Minerals laver også neglelakker, som jeg er så glad for. De er nemlig nemme at komme på, tørrer hurtigt – og holder godt. De koster kr 79,95 – og de har nogle flotte, klare farver… De har også farver, der passer til DIG, det er bare med at se udvalget online bla hos Matas.

Kvartetøjenskyggerne er ikoniske, og har man først prøvet een – er man hooked. Jeg blev forelsket første gang, da jeg prøvede kvartetten LAVENDEL. Nu bruger jeg mest en anden palette fra Idun Minerals. Det er denne her; Norrlandssyren.

Norrlandssyrenhttps://www.matas.dk/idun-norrlandssyren-mineral-eyeshadow-palette

Om Idun Minerals makeup

“IDUN – lidt renere, helt enkelt. IDUN Minerals er et svensk makeup brand, baseret på højrensede mineraler. IDUN Minerals anvender de fineste og reneste ingredienser for at hjælpe din hud med at få et sundt og naturligt udseende. Renheden betyder at IDUN Minerals kan anvendes til alle hudtyper, og mineral pigmenterne i serien er højpigmenterede og derved drøje i brug.

Dette var blot en hånd at holde i, hvis I kunne tænke jer at prøve noget nyt makeup, som rigtig mange kan tåle og har gode erfaringer med.

Møs fra Ibbe

Spørg mig endelig, hvis I vil vide mere om Idun Minerals. Jeg er pretty strong i dette brand, da jeg har testet og brugt meget fra serien med succes.

4 Comments
  1. Tror helt sikkert deres mineralpudder skal prøves. Har brugt Miild på det seneste, men synes virkelig jeg bruger den meget hurtigt op, og den koster alligevel 360kr.
    Har meget tør hud, ved du om Idun har en foundation der er god til det?

  2. kære Lovisen, jeg synes ISÆR Idun’s mineralPUDDER er mega god til tør hud. Den bliver ikke stram, og der skal bruges ganske lidt I forhold til Miild’s… Ønsker pøjpøj med det kære

    1. Fedt det skal prøves. Ved du om det kun er online man kan købe Idun, kan huske apotekerne havde det tidligere. Synes det er så svært med farver på pudder og foundation. 1000 tak for hurtigt svar ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>