Det vidste I ikke om mig, Del 2

IMG_5845.JPG

 

Det vidste I ikke om mig, Del 2

Jeg var bla også i Solvang, El Paso og Flagstaff. Jeg så bla Hoover dæmningen, Grand Canyon og Alcatrez.

I Las Vegas var jeg ved at gifte mig med en mand i kørestol. Jeg røg pot i San Diego. Jeg købte skatertøj i L.A. Jeg blev stoppet af Grænsepolitiet tre gange på turen, og alle gange løj jeg mig videre på turen. Noget med et visum!… Imens jeg drønede rundt i USA var der i det samme tidsrum en seriemorder på spil. Jeg tissede på en skorpion i Arizona, in the middle of nowhere. Det var ikke med vilje, men jeg var stået ud af bilen, og jeg sku’ bare sådan tisse. Jeg levede af Baked beans på det meste af turen. Især fra Taco Bell.

Jeg har billeder fra turen. Kunne i tænke jer at se nogle af dem???

8 Comments
 1. Ihhh hvor ville jeg da gerne have oplevet USA med dig… måske er det sådan en rejse vi drømmer om 😀

  Jeg røg hash hjemme på værelset med min storersøster og spiste pottepandekager med vennerne… Py ha og aldrig siden!!!
  Man kan leve af rugbrød, 3 stjernet RØD spegepølse og agurk hele sin barndom… men aldrig siden!!!!
  Mit ur gik altid forkert, så jeg aldrig kom forsent hjem GGG… Men aldrig siden!!!!

 2. Hej Ibbe. Hvem har IKKE røget pot? Ja det har du, og du har vist mere end mødt en skorpion 😉 og så kan man godt leve af bønner i 4 uger, men jeg er ikke sikker på at jeg har lyst til at tage på road trip med dig, for nøøøj hvor må du ha’ givet den gas 😉 😀 😀 med mindre det er en åben bil 😀 😀 det lyder som en fabelagtig tur, og vil meget gene se billeder 🙂 🙂 ja ja ja ja ja billeder vil vi ha’ 🙂 <3

 3. Det er dejligt at lære dig bedre at kende Ib, og du får mig til at tænke på min egen (vilde – sagde min mor) ungdom

 4. Noget gik galt, så det var ikke hele min tekst der kom med – jeg prøver nu igen for 3 gang. Det er dejligt at lære dig bedre at kende Ib, og du får mig til at tænke på min egen (vilde – sagde min mor) ungdom. Jeg har en gang prøvet at “fyre en fed” – til en gymnasiefest – jeg blev SÅ syg at det blev ved den ene gang :D. Det skulle vel ikke være Aileen Wuornos, du tænker på. Hun huserer på Road I59, da jeg var på ferie i Florida, og kørte af den rute nogle gange. Hun er potræseret i filmen “Monster”.

  1. Årh hvor vildt Marianne – med seriemorder i Florida – ham her var i Texas og ved grænsen til Mexico. Tak for indblik i din ungdom – jeg elsker at dele – og jeg elsker andres historier – Idag finder jeg lidt gamle billeder fra USA turen – så skal du grine haha

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>