Detox – 15 dage med to piller til natten

Reklame

Detox – 15 dage med to piller til natten

Ja, jeg tror, at det er godt, at vi får renset ud i vores system – engang imellem. Jeg er ligeglad med, hvad I (vi) kalder det. Nogle hader ordet Detox, og bliver gale i skralden over ordet. Andre tænker “ej, det tør jeg ikke, for så skal jeg vel skide hele tiden”…

Ja, jeg sagde det højt. Og det sker bare ikke med de her…

Jeg fik tilbudt at teste Vitaviva’s meget populære 15 day cleanse, og jeg takkede ja.

Det er så nemt

Det er nemt. For det eneste det kræver er;

 1. at du dedikerer dig til processen
 2. at du stopper ved ubehag, smerter eller svimmelhed
 3. at du tager to piller inden sengetid med et stort glas vand
 4. at du (så vidt muligt!!!) undgår raff.sukker, gluten, mælkeprodukter og forarbejdede fødevarer de 15 dage **
 5. at du blot tænker sunde fødevarer – og nyder processen, hvor der er fest på toilettet hver dag, og en kende tynd mave i starten
 6. at du har noget blødt toiletpapir hahaha

Skide godt

Jeg har prøvet mange andre “detox-pille-kure”, men må bare indrømme, at dette har været den nemmeste og bedste til dato. Den virker efter hensigten. Jeg føler, at jeg er blevet renset ud, uden at jeg har tilbragt mange timer på toilettet. Jeg har været på toilet to gange om dagen (plejer kun at “gøre det” en gang om dagen), så det har været ret befriende. Jeg har ikke haft ubehag i processen. Ingen mavesmerter. Ingen oppustethed. Dog har jeg oplevet træthed i starten af “kuren”, hvor jeg sov som Tornerose – helt tungt om natten. Ret fedt.

Indhold

 • sennepsblade
 • cascara sagrada (fibre)
 • mælkesyrebakterier
 • aloevera gel
 • loppefrøskaller
 • lakridsrod
 • alle komponenter i rette balance for optimal detox-effekt

Prøv, hvis I har lyst

Produkterne købes online. Jeg har købt fra Vitaviva mange gange før – både B12 (i methylcobalamin-form), vanddrivende og gode multivitaminer.  Jeg har altid været yderst tilfreds med såvel produkter som leverance.

Det gode ved at handle online hos dem er, at de har online chat mellem 10-15 alle hverdage. Så kan I spørge om ALT. De kan svarer på næsten* ALT omhandlende deres produkter – ligesom en dygtig apoteker og materialist kan svare ved en disk. I skulle tage og kigge forbi og spørge om noget relevant. Det er altså ret cool service. I kan også bare sende en mail viva@vitaviva.com – de svarer altid indenfor en hverdag (er min erfaring).

Tarm

Mht tarme, så er jeg af den overbevisning, at al sundhed begynder i tarmen. Punktum. Velfungerende tarme er en forudsætning for sundhed i resten af kroppen. Hvis ikke tarmen fungerer optimalt kan affaldsstoffer let klistre sig fast til tarmens vægge. Vi oplever ubehag og mange får hovedpine, koncentrasionsbesvær og lign dumme sideeffects ved “frække tarme”. Ved at rense tarmen med eks.vis 15 Day Cleanse reduceres bl.a. oppustethed, mavepiner, hovedpiner, uren hud og træthed.

MEN KUN SAMMEN med sund kost, vand og let motion kan man i løbet af de 15 dage også opleve vægttab. I hvert fald er der garanti for velvære efter – og såmænd også under – “kuren”, da det hele føles LIDT LETTERE…

VITAVIVA selv anbefaler altid at 15 Day Cleanse opfølges med produktet Maintenance Cleanse. Dermed sørger man for at den naturlige tarmflora fortsat opretholdes og at tarmen ikke bliver fyldt op med affaldsstoffer. Den har jeg ikke i hjemmet, så jeg bruger mine andre gode produkter for at vedligeholde den gode fornemmelse indeni.

Ekstra tip:

Jeg har også prøvet Green Detox. Den er virkelig god til at skubbe et vægttab igang (i den rigtige retning – so to say).

OG I kan altid spørge mig til råds, hvis I påtænker 15 dage som dem jeg har klaret. Jeg er uddannet materialist med helse som primærområde – og jeg har mange års erfaring. Spørg endelig – som I plejer haha.

** jeg har ikke været 100% “ren” – nok nærmere80% – og alligevel har jeg haft stor effekt.

*de og jeg er ikke læger, så de/jeg kan ikke svare på sygdomsrelaterede spørgsmål – naturligvis.

3 Comments
 1. 1-1-18 … tid til at starte det nye år med en ny og ren krop. Detox shopping now 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.