Dr.Hauschka minus 20%

Løs pudder fra Dr.Hauschka

Sponsoreret* (*af Spasupply, der har fortalt mig om tilbuddet, som jeg så har valgt at dele med jer)

Dr.Hauschka minus 20%

I ved allerede, at Dr. Hauschkas produkter er vi glade for herhjemme. “Jans Matas” (hvor han var bestyrer) på Amagertorv havde hele sortimentet (også inden det var in og hip at have hele Dr.Hauschka-sortimentet…). Derfor har jeg købt meget Dr.Hauschka gennem Jan – dengang. Nu må jeg selv finde Dr.Hauschka derude, og der har jeg været heldig at møde Spasupply, der sælger hele sortimentet bla online herhjemme…

Lige nu

Lige nu kører Spasupply minus 20% på hele Dr.Hauschka-sortimentet, så der er gode sager at hente. Da jeg ikke har affiliated links herinde, kan jeg ikke tjene penge på, at I vælger at shoppe løs hos Spasupply.

Men hvis I vælger at shoppe løs NU – lige nu*  – på Spasupply, kan I evt i kommentarfeltet hilse fra IBbyheart. Det vil styrke mit ego haha…

Skøn læbebalsam

Jeg anbefaler

  1. en af mine yndlings løse pudre, nemlig Loose Powder fra Dr.Hauschka, der er SÅ GOD til at fiksere makeuppen, og som sætter sig naturligt på huden.
  2. en skøn læbebalsam – super gaveidé, da den virker, og holder læber bløde og søde – PRØV DEN – kr 79 (ja tak)
  3. den skønne kropsolie med lavendelduft – åh jeg elsker den her olie (også prisen)
  4. den ikoniske rosencreme SKAL alle bare have prøvet, og har man været der een gang (og er til gode cremer med rosen duft), vender man tilbage. Its a promise. Jeg tror, jeg har ejet 20 af denne tube, SÅ glad er jeg for den. Prisen på tilbud er kr 164
  5. dejligste lipgloss, som I kan forvente IKKE klistrer og samtidigt er så fin og holdbar. Virkelig en fremragende lipgloss – også som gaveidé – findes i flere farver – jeg linker til min favoritfarve – på tilbud koster den kr 119,25

Rosen dagcreme – en klassiker

Om Dr.Hausschka

Dr.Hauschka er lavet ud fra en filosofi om, at huden kan pleje og regenerere sig selv – den skal bare have de rette “signaler” fra de rette plejeprodukter.  Alle Dr. Hauschkas produkter (også makeuppen) indeholder udtræk fra lægeplanter, olier og voks.

Derudover indeholder hvert produkt andre naturlige ingredienser, såsom silica, saltlage, mandelmel, silke- eller mineralske-pigmenter. Ingredienserne til Dr. Hauschkas produkter vokser i WALAs biodynamiske have i Syd Tyskland, hvor de plejes og høstes i naturens cyklus.  Alle Dr. Hauschkas produkter er certificeret med det tyske BDIH-mærke for ”Kontrolleret Naturkosmetik” og/eller det internationale mærke for naturlig og økologisk hudpleje ”NATRUE”.

Holistisk naturpleje.

Dejligste lipgloss, der ikke klistrer

Minus 20%

Spasuppy har minus 20% på Dr.Hauschka til og med den 19.november. Hvis I skal finde gaver til hippien i familien, piger, der elsker naturlig makeup og hudpleje, så er der her gode tilbud at hente – og gode gaver at finde.

Jeg skal have mig en GOJI lipgloss og lidt hudpleje, det er helt sikkert…

*Tilbuddet gælder til og med den 19.nov 2017

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.