Dring dring HALLO

Jeg savner at snakke i telefon. Jeg taler næsten hver dag med min far. Det er sådan set den eneste, jeg taler med – i telefon. Når jeg sludrer med nogen, er det på Instagram Live, på Snap, Whats app eller i videoer – altså med mig selv (hvor menneskene, jeg hyggesludrer! med – ikke kan svare tilbage -med det samme).

Det skal stoppe nu. Jeg vil til at snakke noget mere med mit netværk – mine kære. Jeg savner at følge med i vores ungers liv i Århus, Mettes liv på 2100 Ø, veninders liv i hhv Madrid, Esbjerg, Rødovre, Glostrup, v/Limfjorden, midt i Kbh, i Gentofte, i Charlottenlund etc etc…

Hermed en opfordring til mig og måske også til jer (?), hvis I også har hovedet “begravet” i smartphonen eller Netflix. Det er da meget federe at snakke med nogen man holder af, end at se på Donna fra Suits (selvom hun er lækker og også har en sød hund hahaha)…

Jeg vil genoptage dét at tale i telefon og bruge tid på det – en tid jeg vil bruge i stedet for at se på TV’et eller sidde og scrolle på telefonen, der nærmest bor i min hånd. Der skal nye boller på suppen – selvom Harvey er ret lækker <3

#genoptag #genopdag #DITLIV #dintidermegetværd #værdifuldtid #brugden #ægte #godt #værdigt #pågodevenner #goderelationer

2 Comments
  1. Fornuftigt, tror jeg vil prøve at følge i dine spor 🙂
    En god aften ønskes du herfra 🙂

    1. Kære Tina – jeg ville have ringet til en ven i aften – men venter til imorgen fordi jeg er doven 😂😂❤️ Imorgen gør jeg det og i aften ser jeg Bosch på HBO

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>