Vil du have et kindkys?

A5-kort

Vil du have et kindkys? 

Jeg så disse kære kort, og bestilte med det samme to sæt.

I kan købe disse søde kort tegnet af Simone Thorup Eriksen for 50 kr. Beløbet går ubeskåret til Scleroseforeningen. Køb dem i Informationen i FRB.C eller betal via Mobile Pay på 4011 7111 og skriv  Jeres postadresse: navn + adresse + by i kommentarfeltet, når I overfører, så sendes kortene til Jer med posten.

Jeg har sagt ja til at være med i et KYSSEKORPS i Scleroseforeningens kampagne Kys Sclerose Farvel.

Et kyssekorps er en samling bloggere, kendte og andet godt folk, der hjælper kampagnen med at nå ud til så mange som muligt ved at dele kampagnens budskaber med de læsere vi hver især har på de sociale medier.

Da jeg gerne vil bruge min blogs platform til så meget godt, som muligt, var det nemt at sige; “JA, jeg er med i kyssekorpset  til fordel for Kys Sclerose Farvel-kampagnen”, og jeg gør det af hjertet gerne.

Jeg køber selv kager, green smooties, muleposer, læbepomader og andet, der støtter Scleroseforeningens store arbejde for at samle penge ind til forskning i den sygdom, der har taget store bidder af mit liv i snart 16 år.

Jeg modtog de fine kort, jeg havde købt i fredags, og de har pyntet i stuen i pinsen, og mindet os om herhjemme, at vi skal kysse meget mere – og gerne grønt…
 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.