Vil du kysse med læbestift på? Så er det den her, du skal bruge

Vil du kysse med læbestift på? Så er det den her, du skal bruge

Den smitter IKKE af…

Apropos holdbare kys og kysseklare læber, så var I mange, der skrev til mig, angående gode holdbare læbestifter, der ikke smittede af, når I kyssede jeres kærester, koner og mænd. Vi skrev sammen om Lip Finity fra Max Factor (som mange – især unge – stadig har stor glæde af), men til de voksne har jeg nu fundet een, der gør arbejdet uden at lave alt for knastørre ørkenlæber…

Smashbox har det

Jeg vil stadig sige, at har VI! for mange fine linjer ved munden, så skal der en læbeblyant indover/under, og hånden skal ikke ryste, når læbelakken, skal påføres.

Liquid Lipsticks er langtidsholdbare, vandfaste og indeholder Advanced Polymer Technology, som gør at den bliver hvor den skal, ser fin og mat ud i 8 timer ved blot et strøg.

Den matte liquid formular indeholder Primer Oil Complex, som blødgør læberne og fås i 20 forskelige nuancer. Den er smudge-proof, budge-proof og den tørre ikke ud og drysser. De har præcisions-tip applikator som gør det forholdsvist nemt at optegne og fylde læberne ud. Den drysser ikke.

DE TRE FARVER, JEG HAR LEGET MED

BAWSE dyb – dyb rød

STEPPING CUT – dyb nude

DRIVER’S SEAT – dyb pink

Ingen af de farver, jeg havde fået til test, faldt lige i hjertet på mig. Jeg er mere til glade pink farver, som BRIGHT PINK eller MAUVE PINK. Alligevel har både Tove (70 år) – og jeg (46) leget med dem. De holder SÅ GODT, og læberne tørrer ikke ud, MEN jeg vil anbefale dem til et yngre publikum, eller til dem med naturligt fyldige læber, da matte læber syner små og rynkede; HVIS de er det. Prisen er kr 180

MÅ JEG BEDE OM EN CREMELÆBESTIFT

Jeg har fire Be legendary lipsticks fra Smashbox. De er fænomenale. De er meget mere mig – med min lille fine mund, der elsker noget der er cremet. De koster kr 170, og HVIS I har lyst til “nye læber”, så kan jeg varmt anbefale de her.

I SKAL VIDE

At Always on liquid lipstick er derude nu, og hvis I elsker læbestift-farve, der bare holder, sidder flot og ikke skal touches op i løbet af dagen, så SKAL I altså prøve sådan en.

Møs fra Ibbe i Esbjerg – i gråvejr – med lune indenfor – og trygge energier

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.