“Du må IKKE bruge selvbruner”

Reklame

“Du må ikke bruge selvbruner”

Hvad er den af? Hvem siger dog det? Er det farligt? Hallo???

Der var panik i en venindes ord. “Ib, kan det passe? Min hudlæge har lige sagt det. Jeg må aldrig bruge selvbruner mere. Det gør min hud mere plettet og melanin-pletterne endnu tykkere og tydeligere. Hjælp mig Ib. Jeg vil ikke ligne kødpølse-Åse”…

Jeg skal nok hjælpe. Helt roligt nu venner. Jeg har fif og siger “RO PÅ”…

Bronzer og farvet dagcreme med glød

En god bronzer saves the day and face. Det gør en god let farvet dagcreme også. Nogle gange, når vi møder hudlæger og vi har pigmentpletter (pletter af ophobet melanin), så siger hudlægen “HØJ FAKTOR PÅ ALTID, og ingen selvbruner, da DHA (dét stof i selvbruneren, der farver) forstærker pletterne, så det bliver endnu tydligere”. Så vi behøves ikke ligne blege Åse. Vi kan komme en bronzer på og let farvet dagcreme. Der findes et hav af muligheder. Jeg fortæller lige her, hvad jeg har anbefalet min veninde at bruge. Hun skal bruge Coola’s CC cream (med et flot rosa skær af liv) SAMT den lyse og fine bronzer fra Nilens Jord, der hedder VELOUR (den er IKKE orange)…

Bronzer

I kan købe Rimmels. I kan købe Clinique’s. I kan få efter Jane Iredale’s. Her anbefaler jeg Nilens Jord, da jeg kender farverne godt, og kender hendes tone. Mineral Bronzer fra Nilens Jord har et højt indhold af naturlige mineraler, som arbejder med den naturlige balance i huden. Så den er så flot og nem at arbejde med. Der er gyldne toner i alle fire nuancer, og alle fire toner giver en smuk solbrun glød. Prisen er 259, 95 – og jeg anbefaler en god fast makeupbørste til…

Farvet dagcreme

I ved, jeg er stor fortaler for OPTIMERING af vores hud – UDEN huden bliver DÆKKET TIL i makeup med tætte foundations og concealer. Derfor ved I jeg elsker farvede dagcremer (BBcremer, CC cremer etc). Grunden til COOLA’s CC er:

en SPF 20 bredspektrede UVA-/UVB-solcreme. Den er let tonet og rosenduftende. Den indeholder økologisk acaiolie – er rig på omega-3/6/9, vitamin B1/2/3, samt vitamin C og E. Der er økologisk solsikkeekstrakt i, der giver elasticitet, mens den økologiske linolie, der indeholder alfalinolensyre, dulmer rødme og irritation. Phyto-beskyttende plankton ekstrakt og økologisk agurk beroliger og genopbygger huden. Prisen er kr 299,95. Fås online i Matas bla – i een tone, der passer rigtig godt her i det grå vejr, hvor vi alle er “gråblege”.

Hermed er mit tip givet videre, og for at slutte hvor vi startede; det er en god idé at lytte til sin DOKTOR I HUD, MEN MEN MEN hvis nu min veninde skal til en kæmpe fest, og gerne vil have flot kulør, som hun engang fik med James Read selvbruner, kan hun godt bruge dét til festen, og så bare tage “klatterne” dagene efter, til de “fader” ud igen. Så ro på og skal glød med Coola og Nilens Jord – eller andre sager I har derhjemme eller finder derude.

Møs fra Ibbe

2 Comments
    1. Jeg viser i en video imorgen på fb og insta ok? Jeg bruger den på kindben – panseren og kæbeben og løst udover hele ansigt tilsidst

Leave a Reply

Your email address will not be published.