Ecooking kan

Reklame

Ecooking kan

“Ib, virker de der kapsler man kan få fra Ecooking, for alle siger bare de er vildt gode”…

Ja, de holder, hvad de lover. Den er god nok. Vi ser lige bort fra det, jeg altid anbefaler jer at se bort fra (anti-age og rynkefri forever), men tager sammen en kigger på de to krukker med kapslerne (jeg her omtaler).

Facts

A-vitamin serum kapsler/ retinol-boost/ booster hudens collagen/ god mod pigmentering, solskadet og uren hud/ bruges til natten/ 1 kapsel på ren hud hver aften/ vrid toppen af kapslen og tryk derefter indholdet ud i ansigtet eller på fingerspidserne og fordel serummet i ansigtet, på din hals og på dit bryst (det rækker langt/er drøjt)/ A-vitamin-kapslen kan ikke stå alene, så der skal natplejeprodukt over. God til OS, der er voksne især, og gerne vil have velplejet hud, der ser godt ud…

Stram Op serum kapsler/ primer effekt/ dén I har hørt om med BOTOX-effekt/ hexapeptider “strækker” huden (linjerne) og de syner mindre/ prøv den 30 dage morgen og aften/ jeg lover effekt/ bruges på ren hud med pleje over/ kan også bruges omkring øjnene.

Begge produkter er i glaskrukke med 60 kapsler, som svarer til ca. 20 ml. I kan genbruge glaskrukken til fx smykker, elastikker, mandler på farten i en taske eller andre sager…

Begge produkter er veganske og økologiske samt parfumefrie.

Tilbage til start

På spørgsmålet jeg fik af en 33 årig kvinde kan jeg hermed svare; “ja, jeg synes du skal prøve et af de to produkter til at starte med, og se om der er effekt på din hud. For det kan godt være at det store flertal elsker produkterne, men det er ikke alle. Der vil være nogen, der enten bruger produkterne forkert eller simpelthen ikke har huden til dem. Så prøv dig frem”.

Det samme vil jeg sige til jer andre, der har spurgt til disse kapsler; giv dem en chance. Det er virkelig gode produkter hver for sig har de noget, de fleste kan opnå hudforbedring med.

Møs fra Ibbe – og tak for spørgsmålet og tilliden Jeanette (der allerede er igang – faktisk med dem begge – som hun købte da der var minus 25 % i Salling).

PS:

  • Jeg anbefalede Jeanette at bruge STRAM OP morgen og A-vitamin aften – og det funker supergodt for hende…
  • jeg har valgt at købe STRAM OP på flaske, den fås nemlig også sådan (samme mængde – her hedder den bare SUPER SERUM)
1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.