Ecooking Lip Balms

Ecooking Lip Balms

Reklame

De her tre bliver I glade for at se. Økologiske Ecooking har gjort det igen. De er allerede derude i Matas, eller i hvert fald hos Matas online. . De ser altid større ud med lipgloss – det er optisk tryl. Ecooking har puttet HILURLIP i alle tre læbe balms. HILURLIP er en aktiv ingrediens, der holder læberne fugtede og har en let VOLUME-efffekt.

Derudover er der;

  • E-vitamin
  • Arganolie
  • Mandelolie
  • frugtvoks (istedet for exvis bivoks – så derfor vegansk)
  • og sheasmør i produkterne

Der er tre slags

LIP BALM NUDE; den smager af mint og prikker lidt rart på læberne

LIP BALM KAKAO: med ganske let kakaosmag og let shimmer

LIP BALM ROSE: med granatæble-smag og let rosa farve

Prisen er kr 99 (for 15 ml i tube) – og jeg spår et KÆMPEHIT

De fås i Matas (som sagt) og jeg ved, at I vi elske at bruge dem. De fås også på danske Ecooking’s egen hjemmeside <3

Min favorit er faktisk NUDE. Jeg er egentlig til ROSE, som I ved, men dens konsistens er let grynet (som nogle synes er lækkert). Jeg er mere til “ægte” gloss-smask-shine – og det har både Kakao og Nude…

Min veninde kan bedst lide Rose, så den har hun fået og sagde “Ib, jeg synes faktisk mine læber ser større ud. Gør de ik?”

KÆRE VENINDE, JEG MÅ IKKE KYSSE DIG PÅ LÆBERNE MERE (pga Corona) -MEN DINE LÆBER STRUTTER AF KISS ME-LYKKE, NÅR DU HAR LIP BALM ROSE PÅ”

Så deeeet …

Kys fra Ibbe med trutmund med smag af mint – mums

19 Comments
  1. Wiiiii jeg vil elske at lave trutmund med de skønne lipbalm 🌈💋💋💋

  2. 💋Så Skal der kysses 💋 mandag 💋 tirsdag 💋 onsdag 💋 torsdag 💋 fredag 💋 lørdag 💋 søndag 💋 wauw hvor ser de bare lækre ud 💋

Leave a Reply

Your email address will not be published.