Ecooking når de blærer sig

Reklame 

Ecooking når de blærer sig

Jeg så Ecooking’s julespecials i en Matas. Jeg blev forelsket. Min veninde var med med, og jeg anbefalede hende tre æsker til hendes familie. De går alle meget op i økologi og sundhed, så det var spot on. 

Jeg har selv købt to af æskerne til julegaver, og så fik jeg sendt to til test, som jeg kunne tage fotos af. Har I set de små fine trææsker derude? Jeg er stor fan af Ecookings produkter – og af historien bag brandet (hvis I ikke kender den, så læs på deres hjemmeside). 

Julegaveæske med hudgodhed og effektivitet

Der er denne her lækre juleæske, der indeholder;

  • Peel Maske, 50 ml (den jeg har talt om og anbefalet utallige gange på IG – peel maske, der virker
  • Vitamin Boost serum, 20 ml (pleje i særklasse)

ANVENDELSE
Peel masken bruges en gang (måske to) om ugen. Start med at lade den sidde 3–6 minutter – alt efter hudtype. Trap langsomt op for til slut at stoppe på ca. 10–12 minutter pr. gang. Rens huden og smør derefter masken på i et jævnt lag og lad produktet virke på huden. Hold god afstand fra øjne og mund. Det prikker og stikker i huden, og huden vil være let til hel rød bagefter. Derfor ret cool at bruge om aftenen. Fjern forsigtigt masken med lunkent vand. Rens derefter huden grundigt ved at neutralisere peel masken med dit yndlingsrenseprodukt. Brug god pleje efter – en god natcreme med en super serum under. 

Denne gaveæske kan give til søster Nanna, mor Inge eller Johnny fra tanken. Det er en gave, der gør glæde hos dem, der ønsker naturlig hudpleje med effekt. Prisen er kr 449 for sættet i den fine lille æske.

Værtindegaven “til hele huset”

Gaveæske med håndcreme og cremen til alle

Der er flere fine æsker fra Ecooking derude – og også den smukke julepose (billedet øverst). Der har været rift om æskerne, så jeg ved ikke, hvor mange der er tilbage derude, men jeg synes, at I skal overveje et kig forbi disse æsker. 

Stort lørdagsknus fra Ibbe 


7 Comments
  1. Ja! Nu blev Jeg også forelsket, og fik straks købt et sæt – til mig selv, da jeg har købt til alle andre😍👏🏿
    Er fuldstændig vild med Ecookings fantastiske produkter, så TAK for tip, allerbedste Ib❤️🍀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>