Efter en varm sommerdag skal der noget koldt til

Reklame

Efter en varm sommerdag skal der noget koldt til

Jeg ved, at I tænker “JA, DER SKAL DA SÅ, og så napper I en øl” hahaha

Jeg derimod tænker på noget andet fra køleskabet, nemlig min aftersun (en af dem).

Jeg har hele sommeren et par aftersuns stående ved siden af mayo’en og agurkesalat i lågen i køleskabet. Det har jeg, fordi INTET SLÅR AT KOMME en afkølet aftersun på solvarm hud – hud, der har nydt en hot sommerdag, hvor jeg har svedt, som en pattegris over en grill…

Afkøling med det vuns

I kan sætte næsten alle typer af aftersuns på køl. Jeg vil tippe jer om at gøre det – nu. Så er I klar, når sommeren vender tilbage. De siger i mit tv, at det bliver lidt koldere et lille stykke tid, så kan I få købt jer nogle dejlige aftersuns – eller blot sætte den I har derhjemme ind i køleskabet.

Jeg tipper jer lige om tre, der kan noget helt skønt.

1: Protect AH aftersun fra A-DERMA (apoteket), der er super-beriget med Hyaluronsyre. Huden bliver fugtet, uden at klistres til og bliver instant beroliget. Derudover indeholder cremen også Phealba havrekim olie, der styrker hudbarrieren, der oftest har lidt “overlast” ovenpå en varm soldag.

Protect AH aftersun velegner sig til sensitiv hud. Protect AH aftersun er fri for parabener. Den dufter så dejligt og mildt. Creme-gel-form, der efterlader huden forfrisket og superbehagelig. FIND DEN PÅ APOTEKET – også online

2: Yves Rocher aftersun til (lige nu) kr 59. Ja, den er god nok, prisen og kvaliteten er UOVERTRUFFEN. Hvis I ikke har prøvet denne?, så skal den hjem til jer. Flasken er af genbrugsplast, den indeholder sheasmør og dufter rigtig dejligt og minder min nabo og jeg (i duften) om barndommen med sol og familieliv. Den er så skøn at påsmøre, og kan bruges i både ansigt og på krop. Hold øje med rabatter derinde på Yves Rocher’s hjemmeside – og I kan roligt bestille et par stykker af denne lotion…

3: Sun Soul Body Cream fra Comfort Zone er creme de la creme (som jeg lige har gen-bestilt hos Magasin til kr 170). Anti-age after-sun creme til kroppen – 200 ml. Blød, forfriskende after-sun creme til kroppen. Hjælper med at reparere og revitalisere huden efter solbadning. Genopretter hudens fugtniveau samt lindrer rødme. SCIENCE-BASED CONSCIOUS FORMULA™ uden silikone inkluderer 85% ingredienser af naturlig oprindelse. Den ikke-fedtende konsistens bliver hurtigt absorberet og gør produktet nemt og behageligt at bruge, og så dufter den helt fantastisk… ***

*** Jeg skriver, hvad jeg synes – og jeg ved godt at dufte er en smags-sag, men jeg vælger at skrive det, fordi jeg netop vælger disse tre aftersuns, bla fordi de for mig er skønne at bruge, når de dufter herligt og trænger hurtigt ind. Det er to af mine aftersuns-kriterier…

Sæt på køl og god sommer venner og mange tak for jeres aftersun-tips på Facebook

Møs fra Ibbe

4 Comments
  1. Jeg bruger altid den fra “Piz Buin” 😎 Den mætter og køler min hud og gør den fuldstændig glat og blank. Ja jeg har sådan noget underligt hud der kan øh skinne🤷🏽‍♀️ især på benene😅

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>