Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara 

 

Sponsoreret indlæg*

Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara

Ny Elizabeth Arden mascara på banen

Venner, I ved det godt. Moi her er glad ved de helt rette “vipperedskaber”. I ved det. Jeg prøver mange forskellige. Jeg køber de fleste, og får nogle få tilsendt. Hvor er jeg glad for, at denne blev mig tilsendt. Jeg er vild med emballagen, sort og rød (tigermis). Jeg elsker børsten (det ved I også, slanke børster er min favoritbørste), og jeg er – ja – bare vild med den mascara…
Grand Entrance Mascara har tredobbelt effekt og en specialdesignet børste, der ved blot et lag giver vipperne ekstra længde, volume og et løft. Resultatet er fyldige vipper med længde. Mascaraen indeholder en vandafvisende formel med fantastisk holdbarhed, der glider let over vipperne, adskiller hårene og forlænger, forbedrer og giver glans. Resultatet er buede vipper med fyldig og flot farve, der ikke mister intensitet, tværer ud eller udtørrer. Den vitaminberigede formel plejer, behandler og beskytter vipperne.

Den holder hele dagen, og jeg kan endda tude, uden at den smatter ud. Den er nem at fjerne med micellar-vand om aftenen, og den svier ikke, og sidder bare så godt hele dagen. Find den derude. Køb den. Prøv den. Jeg har mediumlængde på vipperne for tiden (da jeg har holdt M2Beauté-pause en stund), og derfor er den så god at arbejde med da den både yder længde og også volume – og fordi den virkelig laver det lille buk, som Arden lover. Hvis det er tid til en ny mascara hos dig, så er det denne her, du skal prøve at finde…

Forhandles i hele landet hos Elizabeth Arden-forhandlere som Salling, Matas og Magasin.
Grand Entrance Mascara pris kr  230

*oplyses når et produkt er sendt til test.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>