En bloggers (k)ærlighed

EN BLOGGERS ÆRLIGE TANKER

– FEM TANKER

 • Når jeg plejer at være med til et presseevent og pludselig ikke er fin mere. Så får jeg spyt i munden, øjnene ruller rundt og maven rumler.
 • Når man får en reminder om en event man ikke har sagt ja eller nej til, og så bare ser “DE ANDRE” drikke champagne og spise cupcakes og grine på Instagram
 • Når man får en mail om “har du prøvet vores produkter, og er der snart et blogindlæg på vej?” – og jeg tænker “hvad fanden tror du/I? Jeg har ikke betalte indlæg på min blog, så I har ikke en AFTALE med mig vel????
 • Når et firma, der har været vældige rare i mange år, og jeg har skrevet HERRE-meget om de produkter de repræsenterer, og de efter jeg har været syg i en lang periode SKIDER MIG ET STYKKE, og ikke sender nyheder og søde beskeder mere, så gør det naller i min sjæl – ja helt ind i sjælen, for jeg synes, at de er tarvelige – og beregnende. Især er der eet pr-bureau, der har været skide feje i min sygdomsperiode, og ikke engang har skrevet GO VIND eller kys og pøjpøj til mig – så bliver jeg bitter og tænker ØV FOR JER.
 • Når et firma sender en mail med ordlyden “Hej søde IbbY” – så besvimer jeg lidt, for så kender de mig tydeligvis ikke  1: jeg hader at blive kaldt for SØDE og 2: jeg hedder ikke IbbY (Ibbe – Ib – Heidi )

Men jeg er heller ikke kun sur og såret

For der er også de skønne PR-bureauer, der har været så søde hele vejen – mens jeg har kæmpet med og mod to store sager (MS/Sclerose og FRÆKT KNÆ – og all in all – mine bens GANG). De fleste af “firmaerne” har bakket op med søde hilsner, opmuntringer og værdige beskeder (som “vi hepper på dig Ibbe, og vi glæder os til at have dig tilbage”). Der er så meget kærlighed og god PR jo vel – men også venlighed og kærlighed i sådanne beskeder. Dem har jeg gemt i hjertet dette år. 

Jeg har ALDRIG sagt, at min blog og min SO ME er min virksomhed. Jeg har ALTID sagt og levet efter devisen; “min blog er mit åndehul og min oase i livet med en ond, kronisk sygdom, der dræner og holder min sjæl fængslet i perioder med kroppen som gidsel”. Jeg tjener ingen penge ved at blogge. Sådan er det. 

Jeg har lært meget i dette år med mine sygdomME om mennesker og relationer, og der er nogle, jeg altid vil værdsætte og der er andre der kan rende mig  – og rende i en bue rundt om mig. BASTA. 

Jeg er mere end sur og såret – jeg er stærkere – og jeg har lært at gå igen – HA HVEM AF JER, DER HAR DROPPET MIG OG LUKKET MIG UDE,  KAN SIGE DET???

Møs fra Ibbe og ihhh hvor det var dejligt at lette mit hjerte til jer derude

Jeg elsker at m’de mennesker og hunde <3
Ude i livet – til events eller i Frb Have med manden
24 Comments
 1. Folk er røvhuller, Ib ♥️ ud til højre med dem! Brug din skønne energi på de vigtige i livet 💋
  Kys fra Mette Milan & Balto.

  1. Baltos mor du kan tro jeg kører den hjem med hård stil og OPFØR JER FOR FANDEN DA ORDENTLIGT ❤️❤️❤️🐾 kys Balto fra mig

 2. Damn, jeg kan ikke stå for fristelsen, søde Ibby <3 Fis med mig… Ibbe, jeg elsker dig – og det gør alle, der er rigtige i hoved, hjerte og sjæl også. BASTA <3 <3 <3

  1. Hahahaha du må godt – det er når mennesker ikke har mødt mig/kender mig – og de så skriver søde – så dør jeg lidt 🥳🥳🥳😂🤪🤪 og faktisk også generelt m SØDE – ik vild med betegnelsen faktisk men pyt

 3. Altså, det var det der med reklameværdi… For det kan godt være, din blog ikke bliver kørt som en business, men det betyder ikke, at den ikke har en god reklameværdi. Ligegyldigt hvor ofte eller hurtigt du så i øvrigt poster…
  Du er uden tvivl den blogger, der har “lokket” mig til at købe flest produkter. Fordi jeg ved, at jeg kan stole på dine ord, at de kommer fra hjertet. Og jeg ved, jeg bliver glad for de ting, jeg køber på din anbefaling.

  Jeg forstår godt, det kan være ren business for bureauerne (jeg er også selv blevet droppet på præcis samme måde – muligvis af de samme mennesker… 😒), men jeg forstår også godt, at det sårer dig. Netop fordi der er så meget hjerte i alt, hvad du sender ud.

  Bliv ved med at gøre det, du gør! ❤️ Du er så mega-kodyl sej, Ibbe! 😍

   1. Hej med dig❤️jeg synes du er den ærligste og mest naturlige blogger jeg har lyst til at følge der bliver ikke lagt noget filter på og jeg køber lidt at det hele både det billige og lidt dyrere og Musali armbåndene det er så dejligt når der ligger et hjerte bag❤️❤️❤️og synes du har været så sej igennem det sidste halve år du magter stadig at dele ud af din viden ❤️❤️❤️tak for du gider og jeg kan altså altid fornemme din ærlighed det betyder alt for mig ,,,,knus ❤️ og god sommer 🥰

 4. Sødeste skatte ❤️
  Forstår godt du bliver ked af det.
  Det er fandme heller ikke OK 🥺
  Det er lidt et game det der bloggeri og business som jeg slet ikke forstår mig på 🤷🏼‍♀️ Jeg kommer selv til at gøre nogen kede af det indimellem… ( når jeg ikke er 100% på )
  Nogen gør mig kede af det fordi de ikke ser mig… hvis man ikke hele tiden spræller, bliver man hurtigt glemt. Det er som i dyreverden, kun de stærkeste overlever.
  Jeg har droslet meget ned for de sociale medier.. og det er der nogen det oplever som om st jeg ikke ser dem, deres post, opslag whatever….
  Men pt er der mest overskud til den virkelige verden.
  Det er nok lidt “ ude af øje ude af sind” tror ikke de glemmer dig med vilje…
  Måske sidder der en og tænker de vil være omsorgsfulde og give dig en pause da de ved det kræver mange ressourcer for dig at tage afsted…
  Som sagt… jeg ved ingenting !
  Men jeg ved du nu går uden krykker, du har kæmpet siden før jul og det har været hårdt ❤️❤️❤️
  Men du er stærkt tilbage i livet og kan de ting der betyder mest ❤️
  Sender knus, møs og tryllestøv

 5. Jeg synes du er så rocker sej – nårhhh nej, du er ikke sej 🤣
  Jo du er sku så, din vilje til at kæmpe dig tilbage er vanvittig inspirerende. Jeg er kæmpe fan, – elsker dine blog indlæg, livestreames osv – de er givende, kærlige og lige fra hjertet♥️

  1. Charlotte du er så god v mig taaak – måske er jeg lidt sej- hørte det fra en af mine hundevenner imorges også 🙄😎😎😎

 6. Duer ikke – væk!
  Sådan sagde prinsessen i Klods Hans fordi hun mente, at bejlerne var under hendes værdighed.
  Jeg tror at PR-bureauerne indimellem føler sig royale og glemmer at virkeligheden ikke kun er unge raske mennesker og glimmer – der er op- og nedture, sygdom og sejre hos ÆGTE mennesker uden kunstige facader og det er det ægte og ærlige liv mange af os gerne vil se og deltage i💓💓

 7. Vi har fået et samfund, hvor hvis man ikke er fit for fight, så er man stort set ude.
  Jeg kan sagtens forstå dine følelser pt.
  Jeg har været leder og arbejdet 80-90 timer i ugen i 30 år, blev overfaldet af en psykisk syg på mit job og blev invalid, fik siden en fyreseddel og en fuck finger af rigtig mange.
  Den var hård, at erfare, at trods min store indsats i rigtig mange år, at jeg så som syg intet var værd i manges øjne.
  Man skal virkeligt lære at sige PYT og ryste det af sig og være taknemmelig for de gode som er tilbage.
  At nyde de små stjernestunder!
  Knus og tanker 🙂

 8. Kære Ibbe
  Jeg har tænkt så meget på, hvor sej en kvinde du er, frisk mod fremad, som jeg altid sagde da jeg var rask.
  👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

 9. Kæreste Ibbe ❤️ Jeg er mega chokket over de tre firmaer som du har lagt billeder af – to af dem troede jeg var helt nede på jorden firmaer, men hvor kan man blive snydt ☹️ – du er heldigvis den jeg snakker produkter med og det kommer så ikke disse tre firmaer tilgode – kærlige knus fra Varde ❤️

 10. Ud med dem! De har ærligt ikke fortjent DIG❤️❤️ Du er sød at følge, og har været en kæmpe trøst, da jeg lå med stængerne i vejret og ikke kunne noget som helst😏
  TAK for det og TAK for dig ( og de gode råd, så jeg nu husker at farve bryn selv🤪🤣)

Leave a Reply

Your email address will not be published.