En mandag vadede et attak ind over alle mine planer

En mandag vadede et attak ind over alle mine planer

En mandag aften primo december. Vi havde lige spist. Jeg satte mig i sofaen. Jeg havde en Facetime-aftale med min far. Lige inden han ringede, startede det.

Ligeså stille nede fra fodballen og op til låret – i første omgang. Stilhed. Fem minutter efter bredte det sig til mit venstre bryst. SÅ stoppede det.

Jeg sad tilbage med brændende lava udover venstre side fra fod til bryst, og tiltagende spasticitet i lægmuskel og lår.

Så ringede telefonen…

“Hej far, ja bla bla bla, det er vildt med håndbold, bla bla bla, nå har du været til hudlæge, hvad sagde hun? bla bla bla, og nårh ja, jeg tror sgu jeg fik et attak for fem minutter siden” STILHED…

Føleforstyrrelser

Sensoriske forstyrrelser. Der er kuk i kommunikationen i mine transmitorer. Jeg er jo ikke idiot. Jeg ved godt, at der ikke triller lava ned af mit ben. Jeg siger blot, at det føles sådan. Det føles som om, at der er ild i mit ben. Det brænder i min torso i venstre side. Når jeg skal slukke ilden, sætter jeg mig i trusser på vores kolde gulv, og så ligger jeg mig fladt ned og ruller om på venstre side. Det gør jeg mange gange om dagen. Det dulmer, og jeg synes, at det hjælper. Jeg går også i kolde bade…

Føleforstyrrelser er skabt af fanden selv. For selv med mind over matter, kan de satans forstyrrelser ikke bare lige gå i hak igen. Jeg lever med føleforstyrrelser i mindre grad hver evig eneste dag. Når der er aktivitet, som NU med attak, blusser gamle skader op og måske dannes der nye skader i hjernen (det ved jeg ikke, da jeg ikke er MR scannet).

ATTAK NU – hvad med fra overvægt til ligevægt

SELVOM jeg har et attak, så er livet stadig “lettere”. Fra overvægt til ligevægt er med mig – hver dag (det går rigtig flot – faktisk…). Det er ret fantastisk – midt i ms-attak – at der kan glædes over sådan en lille sag, som at min bag – bliver mindre…

AFLYSNINGER

Jeg har aflyst alt resten af året – undtagen det aller vigtigste; FAMILIE. Derfor har vi haft besøg af LUNA, og vi har passet VIGGO en lille uge, og vi har besøgt lille ELLA på Riget (hun blev født lørdag den 15/12 kl 12.56). Familie betyder alt. 

LIGEVÆGT er at værne om dem, der elsker mig — og det gør VORES LILLE FAMILIE.

Jeg er et heldigt menneske med en ond sygdom, der ikke skal få lov til at tage kærlighed, godhed og familie fra mig.

Mine venner er her også for mig. De tager min hånd og går med mig, når jeg vakler. 

Bloggerlivets planer

ALT er aflyst. Alle skønne events og møder – det hele. Sådan er det. Jeg har ikke kræfterne til at komme ud i livet og være IBbyheart. Jeg er går med et sugerør hele tiden og hiver efter luft, og ude i livet er det store hav, og jeg ville drukne derude, hvis jeg GIK derud… 

Hvad jeg gør for at attak’et skal stoppe?

Jeg prøver at hvile mest muligt. Jeg er meget træt. Et attak trætter. 

Jeg sover meget i denne tid – hviler og sover – samt overlever smerter.

OG NÅR JEG VÅGNER OP IGEN, er jeg tilbage…

Kan I have en dejlig  uge op til juleaften – og en helt vidunderlig juleaften med dem I elsker. 

PS: Tak for alle jeres søde hilsner på Instagram og Facebook. Det er dejligt – faktisk, at være savnet. I skal nok få mig HELT tilbage igen, jeg skal bare lige have det bedre – og helt godt igen<3

https://www.thebodyshop.com/da-dk/gaver/advent-calendars/countdown-to-new-year/p/p003059
ET NYT ÅR VENTER

19 Comments
 1. Ej altså.
  Tænker på dig.
  Håber virkelig du kommer ovenpå igen.
  Du må slappe af og passe på dig selv.
  Håber I får en dejlig jul og et godt og lykkebringende nytår trods alt.
  Mange hilsner, tanker og luftkram herfra.

 2. OMG hvor er jeg ked af at læse om dit attak, lige midt i den skønne juletid. Sender dig positive kærlige tanker med ønsket om hurtig bedring, og at I må få en dejlig juleaften 🌲♥️🎅🏻✨💫

 3. God aften kære Heidi!
  Åhh jeg føler med dig og din djævel af en sygdom!
  Ved ikke om du kender IOM i Lyngby, der kan tages en urin prøve som kan tjekkes op for alt du mangler i kroppen af vitaminer, mineraler, hormoner og enzymer.
  Når kroppen er skæv, så mangles der og så kan de skrive og fortælle hvad som du skal tage.
  Du bør også tage alt som kan hjælpe dine neurotranssorer i hjernen, dette har læge Carsten Vagn-Hansen skrevet om under emnet om MS.
  Du må ikke give op, der er lidt du kan gøre for at sinke sygdommen og holde det lidt nede når det kommer.
  Får du intet mod dine nervesmerter?
  Har du prøvet det gode “tobak” ellers ligger jeg inde med et glas af denne slags piller, det kan hjælpe og jeg vil gerne sende dem til dig, hvis du vil.
  Tanker og god bedring søde du!
  ps. du har ret familien kommer først, tillykke med den lille ny skønling:-)

 4. Du fortjener at få en dejlig jul med din familie – håber du får ro på i løbet af ugen, så det bliver en rigtig god jul og et fantastik godt nytår.

 5. Det utrolig hvad et koldt gulv kan gøre, det er også altid min redning når jeg får panik angst anfald. Så er mit kolde køkken gulv det eneste der virkelig virker.

  Håber du får slappet godt af og kommer dig lidt inden jul..

  Kæmpe krammer <3

 6. For H…… da også Heidi, det er jo så langt fra fair. Jeg føler med dig 🙏🏼 Håber du får en god jul trods 🎄 Mange hilsner Ea

 7. Kære smukke navnesøs.
  Jeg bliver skisme så ked af det på dine vegne , når jeg læser om at endnu et attack kommer din vej forbi. Jeg synes godt nok det er lidt for tit du rammes. Jeg håber det snart klinger af igen , så du kan få en fredelig og nogenlunde smertefri jul – i familiens skød❤️

  Af hele mit hjerte ønsker jeg dig et godt og sygdoms minimeret nytår.

  Kærlig hilsen Heidi

 8. Tænker på dig IB!!! Du er en sej kriger kvinde!!! Rigtig glædelig jul til dig og dine kære, både de 2 og 4 benede. Kærlige hilsener fra Henry xo

Leave a Reply

Your email address will not be published.