Energikur der dur’ fra GERIMAX

IMG_8770.JPG

Energikur der dur’ fra GERIMAX

Hør her. Jeg bruger mange kosttilskud. Jeg er tilhænger af at bruge det der virker, hvis det ikke ødelægger. Hvis det gavner.

Ginseng gavner ikke altid mig. Idet min sygdom i perioder sætter mig ud af drift grundet pludselig forhøjede T-celler, så skal jeg IKKE have et forhøjet immunforsvar med ginseng. Det skal jeg dog i perioder som nu, hvor jeg har fået Medrol og derefter IKKE har et vældigt effektivt immunforsvar. Medrol dræber de alt for mange T-celler, og det hjælper og virker. Efter sådan en hård omgang “poison” er jeg så træt, at jeg kunne sove 18 timer i døgnet.

Derfor tager jeg Ginseng Energikur i fire uger. To hver morgen til min morgenmad. Effekten er tydelig i min krop efter en uge. Jeg bliver simpelthen friskere i såvel pæren som kroppen.

Jeg tager aldrig ginseng dagligt normalvis. Det er ikke godt for min krop. Herhjemme tager vi ginseng koncentreret i perioder (Jan, også nogle gange i en multivitamin). Det er nok levn fra vores Matas-tid, hvor vi i stressede perioder, altid lige tog et lille glas Ginseng tinktur om morgenen (en dram- som en Gl Dansk-agtig). Så fik man lige det skud energi til at klare dagen. Det er noget nemmere at sluge to rustrøde piller.

Mit tip om energi er ikke for alle*** (læs nederst i posten). Hvis du mangler energi lige nu. Er julestresset og travl i hovedet – så kan en god stærk B-vitamin, D-vitamin og meditation hjælpe meget bedre. Er du træt og uden energi eks.vis grundet mørket udenfor, for mange småkager og for lidt grøntsager, kunne du evt. prøve sådan en lille pakke Ginseng energikur. Mærk efter i din krop, hvad der er rigtigst for dig.

Husk en daglig god vitamin pille. Jeg bruger selv engang imellem (tager ikke multivitamin hver dag!) Omnimin. Gerimax’ multi-vitaminpiller er også gode for nogle. Så man hver dag får tilført bare lidt ginseng. Dem er Jan tilhænger af. Han kan tåle det.

Skriv til mig, hvis du begiver dig ud i at prøve dette tip. Vil gerne dele erfaringer. Vi har tilsammen (Jan og jeg) 55 års erfaring med brugen af Ginseng qua vores Matas-fortid. Jan har også været sælger for et stort dansk medicinal firma, der solgte 90’ernes mest populære ginseng produkt. Så deeeeeet…

Fås bla i Matas og i Dagligvarerbutikker.
To størrelser – 60 tabl cirka kr 120 eller 150 tabl kr 220

Som sagt, mærk efter. Prøv det, hvis du vil give dig selv et energiboost. Vær obs på ***

Anbefalet dosis:
1-2 tabletter dagligt til voksne over 15 år. Indtages i forbindelse med et måltid. Dagsdosis må ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke erstatte varieret kost. Opbevares tørt og beskyttet mod varme samt utilgængeligt for børn.

***Bør ikke anvendes af gravide, ammende eller børn under 1 år. Gerimax® anbefales ikke, hvis du har problemer med blodtrykket. Forsigtighed tilrådes, hvis du bruger medicin, er diabetiker eller før operation. Hold en pause på 2-3 uger hver 3. måned.

7 Comments
 1. Rigtig god læsning, som altid. Super råd. Ginsing ER godt, og hvor er det dog dejligt at du skriver…hvordan skal jeg sige… Ufanatisk 🙂 Altså at det ikke er bedst for alle, og i alle situationer 🙂 men du er jo også Materialist 😉 Her i Italien er det også meget brugt, trods det at vi har meget mere sollys end nord på, men derfor kan man jo godt blive træt og have brug for et løft. <3 🙂

 2. har prøvet engang jeg var fast nattevagt. Men fik hjertebanken og følte mig forpustet når jeg sad stille. Så måtte op og gå rundt for at få kroppen til at falde Til ro:/
  Så dem måtte jeg stoppe med, så de er ikke for alle, skal man være opmærksom på.
  Men ellers ja tåler man dem er jeg sikker på de hjælper:/

 3. Kære Ib
  Tak for et rigtigt godt indlæg, tror vi alle har brug for lidt ekstra energi om vinteren,jeg har tendens til at få vinter depression og det er møg irriterende at vide man skal nå en masse men bare ikke har kræfterne til at lette røven,jeg spiser multivitamin hver dag,har i en periode spist fiskeolie men det hjælper ikke på min energi,det er sådan når jeg vågner at jeg i perioder ikke orker at stå ud af sengen,og hverdagspligterne blir skubbet langt væk,det som om det hele går i stå om vinteren,jeg har aldrig prøvet Ginsing,tror jeg skal spørge min læge om det noget jeg kan tåle og må tage.
  Jeg købte Møllerstran med citrus smag 🙁 kan bare ikke få det ned, så jeg skal nok ikke have noget i flydende form.
  Tak for et rigtigt godt indlæg.
  Kærlig hilsnen Vesna

 4. Ginseng. Dejligt at høre jeres erfaringer. Synes den røde er ok. Endnu stærkere på mig virker Pukkas Red Ginseng. Så konecentret at jeg kun kan tage en halv, ellers giver de hjertebanken.
  Godt sikkerhedsnet at have til mørke dag, hvor øjnene hænger et sted de ikke har hjemme.
  Fik lokket Peter til Pukkas 2-3 gange. Han kunne INTET mærke, selvom han tog 2 stk!
  Ja vores modtagelighed er meget forskellig.
  Kærlig hilsen Bodil

Leave a Reply

Your email address will not be published.