English fields cologner fra Jo Malone

English Fields

Reklame

English fields cologner fra Jo Malone

Dem her hørte jeg om via en af jer, der bor i London. Hun skrev “Ibbe, du skal finde de nye små og særlige Jo Malone parfumer, der dufter af engelsk country style. Jeg tror, at de lige er dig”. “Tak Pernille”, skrev jeg retur til hende, “det vil jeg gøre”. Jeg nåede ikke længere end til min postkasse, for der kom to fra Jo Malone til mig. “TAK KÆRE UNIVERS”, tænkte jeg.

Jeg har attak for tiden, så havde ikke kunnet klare en tur ind til Jo Malone-standen i Magasin eller Illum, så det var så smukt, at jeg fik muligheden for at dufte til dem – via Jo Malone selv. Ih, jeg er så heldig.

Jeg vil sige, at det er helt unikke sammensætninger. Hvis I elsker Jo Malone i forvejen – og lidt tørre og søde dufte, som en sommerdag i Cornwall, så må I eje en af de fem cologner. Jeg har skrevet lidt om de fem – hjulpet af PR-tekst og egne ord. Jeg håber, at I finder frem til duftende i Illum eller Magasin. De skal opleves. De er LIMITED EDITION – og fås i en begrænset periode. Jo Malone-fans finder dem helt sikkert – og udvælger en favorit. Af de to jeg fik sendt er Primrose & Rye blevet min gode ven, og jeg vil undersøge Poppy & Barley, for den lyder som en, jeg bare må prøve…

De fem

Primrose & Rye cologne fra Jo Malone  Bølgende bakker med primulaer. Svajende i en forårsbrise. Varme noter af gyldent korn. Lyse noter af mimoser. Bundnoter af rug og vanilje. Fyldt med solskin. Levende. Strålende. Vanedannende. Vidunderlig. Den giver mig tårer i øjneneaf glæde og forventning af sommer og valmuer og sol…

Der er 5 ialt 30 ml pr.stk kr 475 – særlige limited editions

English fields Poppy

Honey  Crokus
Sødmefuld honning. I perfekt kombination med blomstrende krokus og engelsk lavendel. Sødet med et strejf af mandelmælk. Fyldig. Beroligende. Uimodståelig. Varm og rund. Sommer, når solen brænder og lyser – op.

Oat & Cornflower En skøn duft af friskhøstet havre. Varm og indbydende, med friske strejf af blå kornblomster og et twist af hasselnød.
Vetiver samler og fuldender duften. Fristende. Varm. Sensuel. Sanselig.
Limited editions

Green Wheat & Meadowsweet Cologne Forårsfornemmelser og morgendis, . Frisk og grøn hvede. Livlig, vibrerende. Afbalanceret med syrlige strejf af grapefrugt. Blandet med berusende og aromatisk mjødurt. Smuk. Frisk. Let.

Poppy & Barley Cologne Røde valmuer, der svajer i vinden. Lilla blomster, der giver duften kraft. Frugtagtige strejf af solbær. Byg og klid. De fløjlsbløde strejf af hvid musk giver duften dybde. Energisk. Frisk. Inviterende. Særlig.

Det var alle fem limited editions. Måske I lige blev inspireret til at tage en “snuser”, når I passerer Jo Malone og deres fine cologner kaldet ENGLISH FIELDS, hvor end I møder Jo Malone ude i verden.

Tak endnu engang til Pernille, der følger med fra London, og som tænkte på mig, da hun mødte dem. Livet er smukt, ik?

Ibbe

5 Comments
  1. Så dejligt for dig at du har venner som tænker på dig💖💖💖 og som ved du virkelig gerne vil være med hvor det nye er 👍👍👍 så godt at det nye kommer til dig 💖 det gør mig glad på dine vegne 💖 jeg ved at du har det svært lige nu og derfor er det bare så dejligt at nogen hjælper dig💖💖💖

  2. Dejlige dufte, jeg lige kunne sætte på ønskelisten:-)
    God bedring søde, ved det er øv og hårdt nedbrydende for kroppen. Øv!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>