Er jeg Huxi Bach?

Skærmbillede 2015-03-17 kl. 21.17.23

Er jeg Huxi Bach?

Det var i radioen – en lørdag. Mads og Monopolet. Han sagde noget ala: “det er mærkeligt, men mange skriver til mig bag væggen. Jeg ved egentlig ikke hvorfor?”

De berørte emnet ytringsfrihed. At dele sin mening, og forvente svar retur. På de sociale medier. Huxi havde altid et svar til dem der spurgte, og fik altså rigtig mange spørgsmål og kommentarer bag væggen, som han altid besvarede.
Det samme sker for mig. Ligner jeg virkelig Huxi Bach?

Hvad er det, der gør, at læserne af Ibbyheart skriver flere personlige hilsner bag væggen og pr. mail end i kommentarfelterne og på Facebook? Jeg får hilsner bag væggen hver dag. På mails HVER DAG. Jeg er meget taknemmelig. Jeg er overvældet. Rørt. Jeg svarer (næsten dagligt) tilbage. Det kan være alt. Fra søde hilsner med wuf til hundene. Eller spørgsmål om kosttilskud og makeup/hudpleje. Eller spørgsmål om sclerose.

Dog ingen svar retur, når…

Dog ikke, når jeg blokerer nogen, eksvis. manden der skrev “UGLY BITCH , you are old and should never wear makeup. DIE BITCH”. Da sluger man lige sin alders væsen, og kigger lynhurtigt billeder igennem, tænker “ej, jeg er også gammel”. Sunder mig, og tænker “jeg giver mig ikke ud for at være andet end 44 år, så jeg gør intet forkert, i mit Univers.  Jeg gør det hele by heart”. Så jeg slettede ham, blokerede ham. Pyh.

Jeg har også fået andre grimme hilsner – men de grimme/grumme hilsner/beskeder fylder næsten intet i mit verdensbillede af Ib by heart, fordi I er så fantastiske til at holde en god tone, sige søde ting og give meget konstruktiv kritik (såvel ris som ros). Det er sjældent, at jeg poster ros eller ris. Det er skrevet i fortrolighed – til mig –  derfor. Jeg har dog lyst til at “flashe” – især de søde og rosende hilsner i neon, men jeg holder mig i skindet og bader mig selv i det, på dage hvor jeg får beskeder, der er røv-irreterende.

Hvis jeg er Huxi Bach?, er jeg ked af, jeg ikke kan bærer skæg ligeså flot som han kan. Kort , frækt hår, som han kan. For jeg er 44 år, og får mit skæg fjernet med voks. Sådan er det med alderen. Når det kommer til alt, er jeg jo bare en “ugly bitch” med skæg, men en “ugly bitch” med lyst til at dele ord og erfaringer på ibbyheart, stadigvæk. Jeg har brug for at ytre mig, i mit Univers, med eller uden skæg – som den gamle bitch. jeg er.

Jeg taler altid pænt i andres Univers, men det er ikke alle, der har lært det. De typer finder så åbenbart også forbi bloggen, Instagram og Facebook, og de er velkomne – til at blive – blokeret…

5 Comments
 1. kære Ib. Jeg fatterr simpelthen ikke at folk vil/kan være sig selv bekendt når jeg nogle gange ser hvad der bliver skrevet, ikke lige til dig, men generalt på opdateringer. Vi kan være uenige, men prøv liiiige at finde kammetonen, … Det er tå krummende, men så tænker jeg, jamen sådan er tonen jo rundt omkring. Nogle menneske er bare ikke bedre vandt i deres liv, end at man taler grimt og hårdt, og det kan nogle gange gøre ondt på os der har lært bedre. Man kan godt give udtryk for sin mening med et ordenligt sprog og en god tone, men, hvis man ikke har lært det… Derfor skal man nok i virkeligheden, bare ryste på hovedet, og have lidt ondt af de stakler, for deres univers er jo ligsom en smule/meget restrictet … Som jeg selv måtte gøre ved du… Man kunne have meldt det, men, det er ovre, væk, blokeret. Han, tilgengæld, vil stadig leve det liv, men den afstumpede indstilling til hvordan man kan tillade sig at tale til andre, …og det vil helt sikkert give ham problemer på hans vej. Din sti, derimod, lortesclerose til trods, er hyggelig, fin, fejet, velplejet, og med små søde blomster, og dejlige hunde der logrende og bjæffende følger dig 🙂 🙂 :). Kram kram kram. …

 2. Kæreste Ibber, jeg har sagt det til dig mange gange før – i private beskeder vist mest -: det kommer altid bag på mig, at du er mere end 35. Jeg synes, du ser pivgodt ud! Jeg ville sige “selvom du er 44”, men det er der sguda ikke grund til… Du SER pivgodt ud. Udråbstegn!

  Så ham kanaljen kan bare stikke piben ind eller op eller hvad han nu engang trænger til. Jeg forstår, som Vibe, heller ikke, hvorfor folk føler trang til at sætte sig og skrive deres grimme tanker til andre mennesker. De ting ville de forhåbentlig aldrig sige, hvis de stod overfor den person, de sviner til.

  Du ser altid fræk ud, og det gør Huxi også. Haps på jer begge, hvis jeg altså ikke allerede havde en frækkert herhjemme. (Hvis ikke, så havde jeg dælme skrevet til Huxi for længe siden ;))

  Har du vitterligt prøvet med skæg som ham? Jeg tror, du kan bære det ;D

  1. jeg tisser @skalotteløg hahaha åh det er sjovt – nej helt ærligt – har ikke prøvet – men det er da oplagt engang – nu hahaha

   Du er meget sød ved mig – sagde den 44 årige og rødmede ❤️

 3. Ej jeg er da helt rystet…. Hvad helvede er det for noget at skrive til sådan en smuk (ung) 😉 beaty blogger som altid skriver pænt og sobert høhø 😀
  Det skal du da slet ikke tage dig af IB, sådanne mennesker fejler da noget i hovedet og samtidig keder sig og bare skriver til
  tilfældige folk for det kan da absolut ikke være myntet på dig for det kommer da slet ikke i nærheden af dig hverken billedligt el som den person du fremstår som.. Vi elsker dig og kan ikke undvære dig så F… ham/dem… Igen mangler man en smiley med den der finger røøøøøm 😉 knuz, kys og kram herfra <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>