Er vi til det eller er vi ikke?

Reklame

Er vi til det eller er vi ikke?

“Her er en creme, der slanker” – “få endelig bugt med dine buler” – “gå væk appelsinhud”. Vi kender de der reklamer for cremer, der skal fjerne cellulite eller rette fedtbuler ud på kroppen. Er det ikke rigtigt?

Hele mit liv har jeg kendt til sådanne produkter. Min mor var til fals for det. Jeg er til fals for det. ENGANG imellem kan jeg bare ikke lade være.

Der er bare en indsigt i min hjerne, der gør, at jeg godt ved, at ingen cremer kan udrette mirakler på hverken appelsinhud eller en mave med flotte former og buler. Det lader sig ikke gøre – punktum. Dét der virker er sukkerfri living og træning – BORING I KNOW, men sådan er det…

NÅR DET ER SAGT – vil jeg påpege, at hører jeg om lækre cremer, der kan noget ekstraordinært, så springer jeg til. Det kan være at de med aktiv hestekastanje-indhold kan virke væskedrænende eller med PHA kan fjerne døde hudceller fra huden på kroppen – eller lign.

Eller lign? – sådan hørte jeg om Vinosculpt…

Vinosculpt fra Caudalíe

En af mine veninder har købt denne creme i Frankrig. Hun købte den pga den flotte farve på emballagen (hun elsker lilla) og duften. Da damen på gebrokkent engelsk ved kassen sagde til hende “you dont need to slim down but it smells so good”, så smilede min veninde og købte to stk…

Jeg kunne godt tåle TO SLIM DOWN, men jeg er ved at teste den. Den har ikke gjort mig slankere !, men den gør mig godt. Jeg har blød hud på kroppen (numsen har fået en ordentlig omgang – og det mærkes) og jeg elsker at påføre den. Konsistensen er skøn og trækker nemt ind, selvom den er rig. Den dufter af IRIS – mums.

Prisen er kr 295 og det er en skøn creme at bruge lige nu på hele kroppen. Jeg gør mig med cremen ingen forhåbninger om at være “skinny og toned”, men jeg er blød og toningen arbejder jeg på med træning og drikker masser af vand og undgår MEST slik…

Iris og Caudalíe’s signatur-ingrediens POLYPHENOL er keyingredients
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.