Essence for the fun

ESSENCE MAKEUP

Reklame

Essence for the fun

Hvorfor ikke bare prøve? Det er billigt. Det er sjovt at lege.

Essence findes i både Bilka og Føtex. Jeg elsker, at jeg har gjort mange af jer herinde til fans af brandet. I handler lidt makeup for hyggens skyld – for sjov – for alvor, når I mangler, og også når I lige vil prøve at lege lidt med nogle makeup-tendenser. Det er så fedt at SE OG MÆRKE. I er fænomenale til at sende tips om Essence til mig, når I lige finder et produkt, der er fedt. Tak for det – kære jer…

26 kroner for en rigtig skøn læbestift – findes i mange farver

TAK

TAK FOR MODTAGELSEN AF MIN VIDEO PÅ IG OG FB, hvor jeg leger med en Essence-palette og andre Essence-sager. Ih, hvor er I søde.

Videoen og billedet er naturligvis UDEN FILTER – og det er sådan DET SKAL VÆRE HERINDE – og på alle mine sociale medier; uden filter og hyggeligt. Det er nemt at have det sjovt og lege. Det bliver først svært at lege med makeup, hvis vi tror, at det skal være dyre produkter, og at vi skal have en Universitetsgrad for at ligge makeup. Det skal vi ikke, vi kan alle lege…

Med denne post håber jeg at inspirere jer til leg med makeup. Om I køber Urban Decay, Dior, Rimmel eller Essence, så skal I nyde processen. Vi putter makeup på og nogen putter slet ikke noget på – ALT ER OK. Det er helt ok. Lige meget hvad du er til.

Jeg er til at lege med makeup og har masser af mega dyre paletter og nogle få billige. Det er sådan her hos mig, fordi jeg er en makeup-nørd. Det ene er ikke bedre end det andet, dog kan kvaliteten KLART MÆRKES i de dyrere brands (det er da klart, tænker jeg), MEN DET ER IKKE UDSLAGSGIVENDE FOR, at jeg hygger mig med at komme det på, og jeg synes, at jeg ser dejligere ud faktisk.

52 kroner for denne palette

Med eller uden makeup

Jeg har det bedre med mig selv, når jeg har lidt makeup på. Jeg føler mig stækere. Pga sclerosen har jeg konstante smerter, føleforstyrrelser og spasmer. De kan dulmes og dæmpes en kende med lidt makeup. DET ER SANDT. Hvis jeg er heldig, vil folk nemlig hellere tale med mig om makeup og deres hud, når vi mødes, fremfor at vi skal tale om sclerosen…

GI’R DET MENING?

I disse dage leger jeg med Essence-makeup. Nyhederne for efterår/vinter 2019 er kommet ude i butikkerne(Føtex og Bilka). Hvis nogle af produkterne ikke er at finde i en butik nær jer, så find den på hjemmesiden; www.essence.eu – og vis den ude i butikkerne, så kan det være de kan skaffe produkterne hjem…

Epic Sunset paletten
Prisen for denne palette er kr 86!!!

LEG LØS og spot de gode sager i serien. Læbestifterne er jeg helt tosset med. PRØV DEM <3

Her har jeg lidt mere “nedtonede” øjenskyggefarver på fra Paletten “Epic Sunset”
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.