Essence-goodies skal hjem til

Reklame

Essence-goodies skal hjem til

Jeg forstår ikke, at I ikke var flere, der ville vinde lækkerier fra Essence. Jeg vælger at tro, at det er fordi der er tale om så billige og lettilgængelige produkter (Føtex og Bilka). For det er sådan nogle dejlige sager I har kunnet vinde…

Anyway – vi har fundet en vinder her til aften.

Vinderen er

Den heldige vinder skal lege med farver – mærke konsistenser og nyde den gode hverdagsmakeup fra Essence.

Tillykke til Lea Duus. Send al postinfo til mig i messenger asap; dit fulde navn, adresse, mailadresse og mobilnr – tak.

I har alle svaret korrekt, Essence er tysk. Tusind tak til jer alle – for at lege med. Det er vigtigt for mig, at I via deltagelse viser mig, at I kan lide mine giveaway – og at I viser, at I har håb på og tro på – at I kan vinde. Tak venner.

Ønsker jer en dejlig aften og god weekend.

Ibbe

2 Comments
  1. Juhuuuuu jeg har vundet👏👏🙌🙌glæder mig SÅ meget til at få piftet makeuplageret op🙏❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.