Essie Spring Flowerista

 

essie Flowerista

Jeg har hørt, at Flowerista er i nogle af Matas butikkerne allerede nu. Har I set dem derude? Har I en favorit? Flere?

Jeg er helt vild med tre af dem, Flowerista, Petal Pushers og Perential Chic. Kun en af farverne gik an med et lag, for mig, og det var Garden Variety (som blev brugt uden underlak – hvilket var dumt – for jeg fik grønne negle!), ellers har jeg brugt to lag. I har set mine swatches på Facebook og IG.

essie Spring collection 2015 er skabt af designer og It girl, Rebecca Minkoff. Hun er essie’s nye farveekspert. Jeg er ikke fashion-kyndig. Jeg kendte hende simpelthen ikke. Det gør jeg nu. Jeg forventer nogle superfine farver fra hende og essie.

Spring 2015 collection:

Flowerista: fræk pinkish/lilla lak med den gladeste tone. Perfekt forårsfarve. Den bliver et hit

Perential Chic: Lys, let og forårsmild farve. Meget jomfruelig og elegant.

Picked Perfect: En beigeish, jeg aldrig bliver glad for. En farve, der bæres perfekt af en fashiontrendy.

Blossom Dandy: Minthappy-farven, der ligner de andre mintfarver, men det gør ikke noget. Den er skøn.

Garden Variety: Blågrøn, mørk turkisish, en hater eller lover. Jeg spår et hit.

Petal Pushers: Lys grålig/lillaish. Den er så flot altså. Især på en forårshånd, der ikke fryser.

Min søde blogger-ven Maria er allerede”sprunget ud” – hun har lavet de fineste swatches (se her), så flotte.

Læs mere om Brandet essie HER

Skærmbillede 2015-03-25 kl. 16.47.50
Billede fra essie’s Facebook-side

2 Comments
    1. Ja Inger – jeg er også glad for essie
      Har du set farverne live? de er simpelthen fede altså

Leave a Reply

Your email address will not be published.