Et billede fra min fortid

Et billede fra min fortid

Det var en af jeres idéer, dengang jeg spurgte om I havde ønsker til bloggen i fremtiden. Jeg synes, at det var så god en idé, og nu er jeg klar til at dele dén del af mig og mit liv med jer…

Der var fester – og der var ikke

Jeg elskede private fester med få – og var ikke til de store fester med mange. Jeg kunne og kan godt lide, når jeg kender alle til en fest. Jeg er stadig ikke skide god til fest. Jeg var bedre, da jeg var yngre (som I kan se på foto’et bag pasfotoet), hvor jeg fester hos Bente sammen med Pia og Kit (gymnasieveninder).

Pasfotoet er fra dengang, da man måtte smile. Det var fra dengang pandehår var in, og dét jeg husker er, at billedet er taget kort tid inden min mor døde…

Det var bare et lille indblik. Kan I lide blogs som denne???

Please svar i kommentarfeltet eller send en messengerbesked eller mail.

Møs fra Ib – uden pandehår og plastikøreringe idag

8 Comments
  1. Du ser da skøn ud på billedet og jeg kan sagtens huske den tid. Ungdommen der bare gav den hele armen,til tider. Og ja jeg syntes det er en god post,et indblik i dine unge år hvor vi ikke var på sidelinjen.
    Knus Tine

  2. Åh Heidi, jeg elskede, når vi mødtes til øller (og Martini hvis ikke jeg husker helt galt). Det var og er sikkert stadigt en fryd at være i dit selskab ❤😍🍾

    1. Jeg glemmer aldrig følelsen af at høre til – sammen med jer – at være sammen – at grine og hygge sig

Leave a Reply

Your email address will not be published.